« Lifestlye MODA&STIL
objavljeno prije 14 godina
NOVI MCQUEEN

Dizajner Lady Gage dolazi u Zagreb

FOTOGRAFIJE - Mladi beogradski dizajner Marko Mitanovski dolazi u Zagreb na poziv Dreft Fashion Weeka

Više o

Lady Gaga

,

Dreft Fashion Week

,

tjelohranitelj Hitler

Trenutno je najvruće ime na svjetskoj modnoj sceni mladi beogradski dizajner, 29-godišnji Marko Mitanovski na poziv Dreft Fashion Weeka Zagreb, po prvi puta, dolazi izlagati u Zagreb.

Dizajner kojeg je modna kritika, zbog njegovog jedinstvenog, inovativnog i avangardnog stila, već prozvala novim Alexandrom McQueenom, poznat je po tome što svojim neobičnim kreacijama oduševljava i samu Lady Gagu.

Svoj dark glamour stil inspiriran elizabetijanskim kostimima, pankom i bondageom, pokazao je i u brojnim editorijalima časopisa poput Elle, Grazie, Faara, Gale i Asfalta, a njegove se kolekcije nerijetko mogu vidjeti i na Fashion TV-u. Njegov osebujni talent uočio je i Nicola Formichetti, modni urednik časopisa Vogue Hommes Japan, V Man i Dazed & Confused, koji je od Marka zatražio pet kreacija koje je kontroverzna pjevačica i umjetnica, Lady Gaga, nosila u editorijalu za časopis Q, a moguće uskoro i u jednom od svojih video spotova.

Na Dreft Fashion Week Zagreb dolazi s cijelokupnom kolekcijom u veljači predstavljenoj na London Fashion Weeku. Izrazito dramatične i teatralne haljine goth stila zasigurno će unijeti nemir i među zagrebačke modne znalce i publiku druge revijalne večeri u Balonu Boćarskog doma.

03.06.2010. 14:00:03
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh