« Film
objavljeno prije 4 godine i 10 mjeseci
PRIJAVITE SE!

Distribute this! - sjajna radionica Filmaktiva

Najavljujemo da će se u narednih nekoliko mjeseci u Rijeci održavati ekskluzivan program koji u fokusu ima upravo distribuciju dokumentarnog filma

Sjajne radionice koje treba posjetiti
Sjajne radionice koje treba posjetiti (Filmaktiv)
Više o

radionice

,

Filmaktiv

Jeste li ikad koristili dokumentarni film kao medij za poticanje javnog dijaloga? Kao materijal za nadopunu ili ishodište rasprava i otvaranje tema koje su bitne vašoj organizaciji? Zanima vas kako regulirati prava za prikazivanje, kako doći do kopije filma, a ne krasti verziju (sumnjive kvalitete) sa Youtubea? Kome se obratiti i kako napraviti dobru kampanju koristeći već ostvareni track-record filma?

ili

Imate li svoj film koji ste zamislili kao namjenski, ali čini vam se da bi možda mogao biti i nešto više od toga? Ne znate kako ga distribuirati i doseći što veću vidljivost? Želite koristiti film kao medij komunikacije svoje misije i ciljeva vašeg djelovanja?

Najavljujemo da će se u narednih nekoliko mjeseci u Rijeci održavati ekskluzivan program koji u fokusu ima upravo distribuciju dokumentarnog filma.

Program je potpuno besplatan za sve koje to zanima, a obuhvaća:

  • teorijske uvide
  • konkretne informacije
  • pregled izvora informacija
  • detaljno izložen sustav i okruženje audiovizualne industrije
  • projekcije filmova i analize pojedinih slučajeva uspješnih i kreativnih distribucijskih strategija
  • sudjelovanje poznatih producenata i distributera - Q&A
  • rad na vašim specifičnim projektima i konzultacije

Uključite se već sljedeći vikend - prvu radionicu održavamo u subotu, 22. lipnja od 10 do 14 sati / Filodrammatica, Korzo 28

 Program «DISTRIBUTE THIS! DISTRIBUIRAJ TO!  - o promociji i distribuciji dokumentarnog filma»  je osmislila i vodi Morana Ikić Komljenović, producentica i redateljica (Little Red Dot  / Fade In / Taskovski films London).

Program je pomažu Hrvatski audiovizualni centar, Društvo hrvatskih filmskih redatelja, Istarska filmska agencija i Grad Rijeka.

Sve informacije i prijave: morana@littlereddot.hr

20.06.2019. 12:46:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh