Metro-portal.hr

objavljeno 20.06.2019. 12:46:00
PRIJAVITE SE!

Distribute this! - sjajna radionica Filmaktiva

Najavljujemo da će se u narednih nekoliko mjeseci u Rijeci održavati ekskluzivan program koji u fokusu ima upravo distribuciju dokumentarnog filma

Sjajne radionice koje treba posjetiti
Sjajne radionice koje treba posjetiti (Filmaktiv)

Jeste li ikad koristili dokumentarni film kao medij za poticanje javnog dijaloga? Kao materijal za nadopunu ili ishodište rasprava i otvaranje tema koje su bitne vašoj organizaciji? Zanima vas kako regulirati prava za prikazivanje, kako doći do kopije filma, a ne krasti verziju (sumnjive kvalitete) sa Youtubea? Kome se obratiti i kako napraviti dobru kampanju koristeći već ostvareni track-record filma?

ili

Imate li svoj film koji ste zamislili kao namjenski, ali čini vam se da bi možda mogao biti i nešto više od toga? Ne znate kako ga distribuirati i doseći što veću vidljivost? Želite koristiti film kao medij komunikacije svoje misije i ciljeva vašeg djelovanja?

Najavljujemo da će se u narednih nekoliko mjeseci u Rijeci održavati ekskluzivan program koji u fokusu ima upravo distribuciju dokumentarnog filma.

Program je potpuno besplatan za sve koje to zanima, a obuhvaća:

  • teorijske uvide
  • konkretne informacije
  • pregled izvora informacija
  • detaljno izložen sustav i okruženje audiovizualne industrije
  • projekcije filmova i analize pojedinih slučajeva uspješnih i kreativnih distribucijskih strategija
  • sudjelovanje poznatih producenata i distributera - Q&A
  • rad na vašim specifičnim projektima i konzultacije

Uključite se već sljedeći vikend - prvu radionicu održavamo u subotu, 22. lipnja od 10 do 14 sati / Filodrammatica, Korzo 28

 Program «DISTRIBUTE THIS! DISTRIBUIRAJ TO!  - o promociji i distribuciji dokumentarnog filma»  je osmislila i vodi Morana Ikić Komljenović, producentica i redateljica (Little Red Dot  / Fade In / Taskovski films London).

Program je pomažu Hrvatski audiovizualni centar, Društvo hrvatskih filmskih redatelja, Istarska filmska agencija i Grad Rijeka.

Sve informacije i prijave: morana@littlereddot.hr

20.06.2019. 12:46:00
http://metro-portal.hr/distribute-this-sjajna-radionica-filmaktiva/119122/