« Život
objavljeno prije 7 godina i 4 mjeseca
HE HE

Disney potvrdio teorije zavjere?

Interesantan video od 2 minute i 40 sekundi nudi prikaz kako je Disneyev i Pixarov svijet povezan, što na neki način rješava jednu veliku misteriju

Sve poveznice Disneyevih i Pixarovih likova
Sve poveznice Disneyevih i Pixarovih likova (Screenshot YouTube)
Više o

Disney

,

teorije zavjere

,

Pixar

Disney je svoj primat u crtićima izgubio samo na kratko, pojavom Pixara koji je poharao svijet blockbusterima, no na kraju cijele priče preuzeo ga je Disney 2006. za nevjerojatnih 7.4 milijarde dolara i od tada ne prestaju teorije zavjere akko su zapravo svi likovi i serijali iz ove produkcijske kuće povezani.

Proteklih godina, popularizacijom kanala na YouTubeu mogli ste pronaći brojne video uratke ljubitelja tvornice Disneyja i Pixara kojima su pokušali povezati Pixarove i Disneyeve likove, ali sada je stigla potvrda od samog vrha.

Naime, na službenoj stranici Disneyjevog (najpopularnijeg) spektakla Toy Story na Facebooku objavljen je video u kojem stoji da su svi likovi iz crtanih filmova Toy Story, Finding Nemo, Finding Dory, Monsters. Inc, Cars, Inside Out, Good Dinosaur, Brave i ostalih zapravio dio istog univerzuma.

Merida the Brave se pojavljuje kao Sulley u Monsters Inc, koja je mistično povezana sa Cars, a Cars s Toy Story, pa sve do UP. No, to je samo dio u velikom lancu, koji su davno počeli prakticirati u DC Universe i Marvel Universe svjetovima superheroja.

Interesantan video od 2 minute i 40 sekundi nudi prikaz kako je Disneyev i Pixarov svijet povezan, što na neki način rješava jednu veliku misteriju koja godinama muči zaljubljenike i fanatike animiranih filmova koji nastaju u ovoj tvornici zabave.

19.01.2017. 18:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh