« Film
objavljeno prije 4 godine
ČEKA SE...

Disney odgađa premijere Marvelovih filmova

Disney je u petak objavio da se raspored prikazivanja novih Marvelovih filmova, poput "Black Widow", "The Eternals" i nastavaka filmova o superherojima Thoru i Dr. Strangeu,

Nema kina...
Nema kina... (Arhiva)
Više o

Disney

,

Marvel

Filmska produkcijska kuća Walt Disney odlučila je odgoditi premijere desetak Marvelovih filmova i ostale velike produkcije, no nada se da će se projekcija filma "Mulan" uspjeti održati ovog ljeta unatoč pandemiji koronavirusa zbog koje je većina kina zatvorena.

Disney je u petak objavio da se raspored prikazivanja novih Marvelovih filmova, poput "Black Widow", "The Eternals" i nastavaka filmova o superherojima Thoru i Dr. Strangeu, odgađa za nekoliko mjeseci.

Prvi film iz nove serije Marvelovih filmova, "Black Widow" sa Scarlett Johansson u glavnoj ulozi, po novomu je planu na rasporedu u studenome, što automatski pomiče prikazivanje ostalih filmova.

Jedan od filmova, čiji naslov još nije ni objavljen, u potpunosti je izostao s novoga popisa.

No u Disneyu su optimistični kada je posrijedi ukidanje mjera karantene u Sjevernoj Americi. Ondje bi se ekranizacija crtanog filma "Mulan" trebala početi prikazivati u kinima 24. srpnja.

Prikazivanje petog dijela avantura Indiane Jonesa, koji je još bez naslova, odgođen je za godinu dana i u kinima bi se mogao pojaviti tek u srpnju 2022. godine.

05.04.2020. 12:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh