« Glazba
objavljeno prije 9 godina i 11 mjeseci
T-MOBILE INMUSIC

Dino Jelusić na stageu T-Mobile INmusica

Dino je 19-godišnjak, koji je svoju danas već zavidnu 14-godišnju karijeru, započeo nastupima na mnogobrojnim glazbenim natjecanjima

Od dječjeg Eurosonga do T-Mobile INmusic festivala
Od dječjeg Eurosonga do T-Mobile INmusic festivala (T-Mobile INmusic)
Više o

T-Mobile INmusic

,

Dino Jelusić

Završio je i posljednji krug natječaja za bendove, koji je trajao od 11. do 17. lipnja, a pobjednik je Dino Jelusić s pjesmom "Samo za nju" i ukupno 1738 glasova, koji će tako zasvirati na pozornici 6. T-Mobile INmusic festivala.

Dino je 19-godišnjak, koji je svoju danas već zavidnu 14-godišnju karijeru, započeo nastupima na mnogobrojnim glazbenim natjecanjima.

U međuvremenu je odradio i niz međunarodnih turneja, gostovanja na velikim festivalima, a njegov prvi album "No.1" doživio je izdanja u čak 15 zemalja.

Njegov nadolazeći, drugi album "Ovo je moj svijet", sniman je u Australiji, New Yorku i Malmeu, a najavljuje ga upravo pobjednička pjesma natječaja za bendove, "Samo za nju".

Glazba koju Dino svira danas umnogome se razlikuje od njegovih glazbenih početaka te se ponajviše bazira na snažnom rock zvuku, u što će se svi zainteresirani moći uvjeriti kroz nekoliko dana na 6. T-Mobile INmusic festivalu.

Konačni rezultati glasovanja dostupni su na festivalskoj web stranici.

18.06.2011. 11:52:34
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh