« Nogomet
objavljeno prije 12 godina i 10 mjeseci
CHAMPIONS LEAGUE

Dinamo protiv Malmoa za Ligu prvaka

Malmo je u prva dva kola preskočio Torshavn sa Farskih otoka i Glasgow Rangerse

Dinamo igra protiv prvaka Švedske Malmoa
Više o

Dinamo

,

Liga prvaka

,

Malmo

,

4. pretkolo Lige prvaka

Na ždrijebu 4. pretkola Lige prvaka Dinamo je bio postavljen za jednog od nositelja, tako da se automatski riješio nekih mogućih teških protivnika poput BATE Borisova ili Genka. No, ne može se reći da je sreća pomazila plave, jer su kuglice pale na švedski Malmo.

Šveđani su u 2. pretkolu izbacili Torshavn s Farskih otoka ukupnim rezultatom 3:1, a u 3. pretkolu pobijedili su Glasgow Rangerse s ukupnih 2:1. Iznenađujuće su pobijedili 1:0 u Glasgowu golom Larssona, a nakon što je u uzvratu Jelavić zabio za vodstvo Rangersa, Šveđani su uspjeli izjednačiti i otići dalje.

Švedska je liga u punom jeku, tako da je momčad posložena i igra čvrsto i kompaktno, no takvi su naizgled bili i Finci. Ipak, ne treba zanemariti izbacivanje Rangersa, makar je za Škote već simptomatično da u Europi postižu očajne rezultate unatoč dominaciji u škotskom prvenstvu.

Malmo je u švedskom prvenstvu tek deveti s petnaest bodova zaostatka za vodećim Elfsborgom, no imaju i tri utakmice manje. Prošle su sezone osvojili naslov s dva boda prednosti pred Helsingborgom.

05.08.2011. 12:21:29
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh