« Fun
objavljeno prije 11 godina i 2 mjeseca
NOVI BAJKOPISAC...

Dileru izbor: napisati esej o štetnosti marihuane ili pravac u zatvor

Na vrlo neobičnu kaznu u obliku pisanja eseja od 5000 riječi odlučio se sudac jer diler ima ozlijeđeno rame i ne može raditi

Više o

marihuana

,

posjedovanje droge

,

uvjetna kazna

Terry Bennett, diler koji je priznao da je kriv za posjedovanje blizu 900 grama marihuane dobio je vrlo neobičnu i inovativnu kaznu. Sudac Julian Lambert mu je naredio da mora napisati esej od 5.000 riječi o temi opasnosti droga i njihovog utjecaja na društvo i zdravlje. Sudac se odlučio za takvu kaznu jer Bennett ima ozlijeđeno rame i nije sposoban za društveno koristan rad koji je uobičajena kazna za ovakva zlodjela.

"Kazna je bila svojevrstan šok za mene jer je prošlo mnogo otkad sam napisao posljednji esej. Sudacje kazao da u eseju moram pisati samo negativne stvari o marihuani, budući da je ilegalna", kazao je Bennett, prenosi britanski Mirror.

Bennett je prvobitno kažnjen godinom zatvora uvjetno i 240 sati društveno korisnog rada. No, nakon što je sucu suda u Bristolu rekao za da mu je ozlijeđeno rame, kazna je preinačena. Rok do kojeg Bennett mora napisati esej je 4. travnja, a ukoliko to ne učini, ići će u zatvor.

Bennett je izjavio da je već započeo istraživati kako bi napisao kvalitetan esej, što se od njega i traži. 

27.03.2013. 17:12:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh