« Svijet
objavljeno prije 14 godina
HOSPITALIZACIJA

Dick Cheney ponovno završio u bolnici zbog problema sa srcem

Bivši američki potpredsjednik posljednji je blagi, srčani udar pretrpio u veljači ove godine

Dick Cheney
Dick Cheney (Getty Images)
Više o

Dick Cheney

,

bolesti srca

Bivši američki potpredsjednik Dick Cheney primljen je u petak u bolnicu u Washingtonu, jer se nije osjećao dobro, što je nova hospitalizacija za 69-godišnjeg republikanskog čelnika s dugom povijesti bolesti srca.

Očekuje se da će Cheney je ostati u Sveučilišnoj bolnici George Washington bolnici preko vikenda, rekao je njegov glasnogovornik Peter Long, prenosi CBS News.

Cheneyevi zdravstveni problemi vjerojatno su povezani sa srčanim tegobama. Posljednji, blagi, srčani udar pretrpio je u veljači. Cheney se nije osjećao dobro i posjetio je u petak svoje liječnike na sveučilištu George Washington. Na njihov savjet, primljen je u bolnicu na daljnje pretrage.

Cheneyev srčani udar početkom ove godine, bio je njegov peti od 37. godine života. Glasnogovornik Long nije iznio druge detalje o Cheneyevu sadašnjem stanju.

Cheney je 1988. imao operaciju ugradnje srčanih premosnica, a kasnije i dvije angioplastike radi proširenja suženih koronarnih arterija. Godine 2001. ugrađen mu je pacemaker.(hina/metro-portal)

26.06.2010. 09:37:26
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh