« Glazba
objavljeno prije 7 mjeseci i 5 dana
NAJAVE

Detour se nakon 8 godina vraća u Sax

U subotu, 4.11. održat će koncertni nastup što je ovogodišnje drugo po redu druženje sa zagrebačkom publikom

Detour
Detour (Inka Lo)
Više o

Detour

,

klub SAX

Prošlo je osam godina od posljednjeg nastupa Detourovaca u Saxu koji ove godine slavi jubilarnu 25. sezonu. U subotu, 4.11. održat će koncertni nastup što je ovogodišnje drugo po redu druženje sa zagrebačkom publikom gdje su proljetos pred prepunim klubom Boogaloo promovirali svoj, od publike i struke , hvaljeni šesti studijski album 'Master Blaster'.

Imali smo vrlo radno i dinamično ljetno razdoblje gdje smo održali preko 20 koncerata kako u Hrvatskoj tako i u regiji. Ovih dana očekuje nas objavljivanje aktualnog albuma i na vinylu, kao i predstavljanje novog singla 'Imaš sebe' čija je premijera spota planirana tijekom listopada. Uz Sax nas vežu lijepe uspomene gdje smo prije osam godina dva dana zaredom, pred rasprodanim klubom, održali svoj prvi akustični koncert. Kako se radi o intimnom prostoru kakve i najviše preferiramo ovom prilikom ćemo bez gostiju, onako bendovski ponoviti gradivo recentnijih singlova , a i podsjetiti publiku na cijeli niz klasika iz našeg dosadašnjeg glazbenog opusa, najavljuje frontman i autor Nenad Borgudan.

Nema sumnje da će i ovog puta Detourovci odsvirati koncert za pamćenje, a svi poklonici kvalitetnog i suvremenog elektro akustičnog pop zvuka te večeri će doći na svoje.

Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 17 eura mogu se kupiti u Dirty Old Shopu (Tratinska 34) i preko njihovog weba, kao i tijekom radnog vremena kluba u Palmotićevoj 22/2.

27.09.2023. 09:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh