« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 4 godine i 3 mjeseca
MLJAC

Detoks juha koja krijepi

Detoks juha zvuči pomalo pretenciozno, no u svakom je slučaju vrlo ukusna i hranjiva, pa bi bilo šteta da je ne isprobate

Mrak juha!
Mrak juha! (Arhiva)
Više o

juha

,

detoks juha

Uključivanje detoks juha u redovitu prehranu izvrstan je način za brzo mršavljenje i održavanje zdrave težine. Ova juha uključuje namirnice koje imate u hladnjaku

Detoks pileća juha

Ova juha malo je drukčija od klasične juhe na koju smo navikli. Hranljiva domaća juha sa svježom piletinom, puno povrća i đumbirom kako bi se ubrzao metabolizam i ojačao imunološki sustav, kao i uklonili toksini iz tijela.

Piletina će osigurati dovoljnu količinu proteina, ako ne volite neko povrće pronađite zamjenu koja vam odgovora.

Sastojci

pileće prsa
pileći temeljac
luk
brokula
mrkva
celer
grašak
peršin
đumbir
češnjak
maslinovo ulje
jabučni ocat
crvena paprika
kurkuma
sol
papar

Priprema: 

  • Stavite veliku posudu na srednju vatru. Dodajte maslinovo ulje i nasjeckani luk, celer, đumbir i češnjak te pustite da se povrće omekša. Zatim dodajte pileća prsa, temeljac, mrkvu, jabučni ocat, crvenu papriku, kurkumu i morsku sol.
  • Zagrijte do vrenja, smanjite vatru i pirjajte dok se pileća prsa ne skuhaju. Potom izvadite piletinu i stavite sa strane da se ohlade.
  • U lonac dodajte brokulu, grašak i peršin. Nastavite pirjati kako bi brokula omekšala. U međuvremenu, narežite pileća prsa te dodajte. 
  • Kada brokula bude skuhana, dodajte začine prema ukusu. Servirajte toplo.

 

08.02.2020. 09:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh