« Glazba
objavljeno prije 8 godina i 11 mjeseci
INMUSIC 2015

Deseti INmusic spektakularno otvoren

Deseti INmusic nultim je danom opravdao očekivanja vrlo brojne publike fenomenalnim nastupima Franka Turnera, Paola Nutinija i Franz Ferdinanda & Sparksa

Paolo Nutini oduševio je publiku
Paolo Nutini oduševio je publiku (Metro)
Više o

Franz Ferdinand

,

INmusic 2015

,

Frank Turner

,

Paolo Nutini

,

Sparks

Deseti INmusic festival otvoren je nultim danom koji je na Jarun doveo najveći broj posjetitelja do sada, po našoj slobodnoj procjeni, jer takvu gužvu još nismo vidjeli. Lagani početak vodio je prema pravim spektaklima na glavnoj pozornici, gdje je prvu veću pozornost izazvao Frank Turner svojim žestokim nastupom uz Sleeping Souls, a njegovo obraćanje publici na prilično razumljivom hrvatskom oduševilo je fanove.

Lagani break uz stand up nastup komičara Vlatka Štampara i Aleksa Curaća Šarića razgalio je ekipu koja je poslušala i Azizu Brahim, a niti Kate Tempest i Sassja nisu ostali kratkih rukava kad je u pitanju podrška publike.

Kako je zalazilo sunce, skupljalo se sve više publike tako da je Paolo Nutini izašao pred prepun travnjak ispred Main Stagea i održao koncert za pamćenje. Iako Nutini ne komunicira previše s publikom riječima, njegove geste bile su dovoljne da zapale sve prisutne koji su sat i petnaest minuta pjevali uglas s raspoloženim Škotom koji je na kraju mogao zaključiti samo da će se vratiti u Hrvatsku što je prije moguće.

Večer su na Main Stageu zatvorili Franz Ferdinand, praktički kućni band INmusica, no ovoga puta u kombinaciji sa Sparksima - zanimljiv nastup uz vrlo glasnu podršku publike.

Nakon njih, Zadruga je otprašila svoju žestoku svirku s uobičajenom agilnošću, a za kraj se cijeli otok pretvorio u party zonu - od Šume Striborove do Silent partyja za najizdržljivije u organizaciji YEM kolektiva.

23.06.2015. 08:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh