« Spektakli
objavljeno prije 12 godina
KAD DOBRI LIKOVI UMIRU..

Deset najtužnijih televizijskih smrti

Neki će vjerojatno reći kako junaci u TV serijama nisu stvarni, ali ono što osjećamo prema njima dok proživljavaju vesele i tužne trenutke svakako je stvarno

Fotografija vijesti
Više o

Uvod u anatomiju

,

TV serija Hitna služba

,

tv serije

,

serije

,

Igra prijestolja

,

Vatreni dečki

,

Zakon braće

Unatoč tomu što junaci naših omiljenih televizijskih serija nisu stvarni, emocije koje osjećamo kad se veselimo i tugujemo nad njihovim sudbinama itekako jesu. Upravo smo zbog toga odlučili provesti vas kroz povijest televizijskih serija unazad posljednjih nekoliko desetljeća i pronaći emocionalne trenutke u kojima su naši omiljeni likovi napustili ovaj (fiktivni) svijet.

Vrijedi napomenuti kako smo iz očiglednih razloga u ovoj listi odlučili preskočiti likove iz sapunica (o kojima bi se svakako dalo napraviti cijelu posebnu temu).

1. Michael Scofield - Zakon braće

Michael podnosi ultimativnu žrtvu (svoj život) kako bi spasio svoju ljubljenu Saru iz zatvora tako što pušta da ga ubije struja. Kasnije se saznaje kako mu se vratio tumor na mozgu i da su mu dani ionako bili odbrojani.

2. Marshallov tata - Kako sam upoznao vašu majku

Nakon što je konačno saznao dobre vijesti o svojoj plodnosti na kraju nevjerojatno stresnog dana, Marshall zove oca kako bi mu prenio novosti, nakon čega saznaje kako je njegov tata umro od iznenadnog srčanog udara.

3. Eddard Stark - Igra prijestolja

Potpuno nadigran u okrutnoj igri za prijestolje od strane svojih protivnika, Ned priznaje nepostojeću izdaju kako bi spasio svoju obitelj. Kao „nagradu" za to okrutni kralj Joffrey odlučuje ga pogubiti odrubljivanjem glave. Fanovi serije koji nisu čitali knjigu ostali su šokirani ovakvim ubojstvom glavnog protagonista prve sezone.

4. Jack - Alias

Sloan puca u Jacka i smrtno ga ranjava. Onemoćao i nesposoban za hodanje, inzistira da njegova kćer Sydney ode u Hong Kong i završi posao na koji se obvezala, a sve to kroz suze i konačni rastanak.

5. Mike Delfino - Očajne kućanice

Svega nekoliko minuta nakon što se Mike konačno otvara prema Susan i objašnjava joj zbog čega je toliko emocionalno nedostupan (bio je žrtva obiteljskog nasilja kao dijete), crni se automobil zaustavlja pred njihovom kućom i smrtno ga ranjava, ostavljajući šokiranu Susan u potpunom šoku i nevjerici.

6. Jen - Dawson's Creek

Bez obzira na to što Jen mirno odlazi s ovog svijeta u bolnici, činjenica da za sobom ostavlja svoju jednogodišnju kćerkicu Amy mnogim je gledateljima nagnala suze na oči.

7. Henry - M*A*S*H

Pukovnik Blake konačno biva raspušten s dužnosti kako bi se vratio kući u SAD, nakon čega njegov avion biva srušen od strane neprijatelja. Vrijedi napomenuti kako su šokirani gledatelji u to vrijeme zasuli televiziju bijesnim pozivima, budući da je smrt glavnih protagonista na TV-u u to doba bila prava rijetkost.

8. Dr. Mark Greene - Hitna služba

Ako je netko bio dobri duh ove popularne televizijske serije, onda je to svakako bio dobroćudni dr. Greene. Upravo je zbog toga njegova smrt rastužila brojne fanove.

9. Connor - Vatreni dečki

Glavni junak serije Tommy i njegova bivša supruga Janet taman su odlučili ponovno se vjenčati i krenuti ispočetka graditi obiteljski život kad njihovog sinčica Connora pregazi pijani vozač automobila.

10. Denny - Uvod u anatomiju

Kad se Izzie počela zaljubljivati u svog teško bolesnog pacijenta Dennya s bolesnim srcem svi smo znali kako to nažalost ne može završiti sretno. Unatoč tomu, Izzie pokušava sve što je u njenoj moći kako bi Dennyju nabavila novo srce, prihvaća prosidbu i leži pokraj njega u bolničkom krevetu dok umire od srčanog udara.

18.06.2012. 12:29:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    segor19871211
    24.06.2012. 21:34
    meni je najtužnija smrt bila u filmu "Marley and me" kad pas Marley ugine :(
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh