« Hi-tech
objavljeno prije 13 godina i 9 mjeseci
EISA NAGRADE

Denon i dalje pri vrhu

EISA žiri okrunio je Denonov stereo duo DCD-1510AE i PMA-1510AE, što potvrđuje da je Denon i dalje pri vrhu audio industrije

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Denon)
Više o

nagrada

,

utrke s bikovima

,

prst

Na dodjeli prestižnih EISA nagrada (European Imaging and Sound Association) ovog mjeseca Denonov je komplet CD player DCM 1510AE i stereo pojačalo PMA 1510AE osvojio nagradu kao najbolji proizvod godine, točnije za razdoblje 2010.-2011.

Ova dva proizvoda pripadaju rangu visoke kvalitete zvuka, a lansirana su tek nekoliko tjedana prije dobivanja nagrade.

1510ae_hr_angle_glow.jpg

„Ovaj tek lansirani proizvod - kombinacija SACD playera i integriranog stereo pojačala postavlja novi standard na tržištu proizvoda srednjeg cjenovnog razreda. Poput svog izuzetno uspješnog prethodnika i ovo pojačalo sadrži izuzetno mnogo opcija, te je dodatno fino podešeno za još bolju kvalitetu zvuka, dok naprotiv CD player ima potpuno nov dizajn koji redefinira performanse u ovom cjenovnom razredu.

Uključuje visokokvalitetnu transmisiju, dva glavna transformatora i posve je kompatibilan s MP3 i WAV datotekama bez obzira da li su one pohranjene na CD-u,  USB driveu ili na iPod/iPhone-u.

Štoviše, posljednji se može kontrolirati preko daljinskog upravljača CD playera dok se na njegovom ekranu prikazuju podaci o pjesmi. Denonov duo postao je cjenovno vrlo pristupačno rješenje za zahtjevnog slušaoca", stoji u obrazloženju stručnog žirija EISA-e.

24.08.2010. 14:06:05
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh