« Lifestlye MODA&STIL
objavljeno prije 6 mjeseci i 26 dana
MODA

Deichmann otkriva ekskluzivnu kolekciju za jesen i zimu 2023.

Dolaze nam metalik boje, svjetlucavi kamenčići, kaubojke i stil 70-ih

Evo nove kolekcije!
Evo nove kolekcije! (Deichmann)
Više o

moda

,

jesen zima

,

Deichmann

Deichmann ponovno slavi osobnost i jedinstvenost novom kolekcijom za jesen i zimu 2023./2024. koja je predstavljena u zagrebačkom Muzeju iluzija. U osebujnom okruženju Muzeja iluzija izloženi su i predstavljeni novi modeli obuće i modnih dodataka za cijelu obitelj koji objedinjuju trendove koji nas čekaju u nadolazećoj sezoni.

Biti žena sa sobom nosi mnogo strana, a sve ih možemo naglasiti modom. Deichmann ima modele za svaku vašu osobnost - od mame lavice, neovisne avanturistice, neustrašive karijeristice ili dog mum na puno radno vrijeme. Cipele i modni dodaci iz nove Deichmann kolekcije posebno izražavaju svaku vašu osobnost.

Nježni zimski tonovi

Nakon šarenih ljetnih modela sada boje postaju nešto mirnije. U kolekciji jesen/zima fokus je na tamnozelenoj boji, zagasitoj magenti, ljubičastoj, boji tamnog baršuna ili boji lavande. Modeli hladne bijele, sive ili kaki boje odražavaju boje zime. Loaferice, gležnjače, čizme ili salonke odjevnoj kombinaciji daruju ekstravagantnu notu.

Metalik izgled i svjetlucavi kamenčići

Čizmice sa svjetlucavim detaljima privlače poglede, dok su tenisice i salonke metalik boje ili s kristalićima okosnica svakog outfita.

Glavna zvijezda kolekcije ovog su puta čizme u western stilu i čizme u stilu sedamdesetih godina koje krasi debela peta u kombinaciji s nježnim bojama kao što su krem tonovi, tamnozelena, ljubičasta ili sjajna crvena.

Stižu nam i pufaste čizmice u kombinaciji s detaljima od najlona koje daju uzbudljivu notu.

Čizme koje se navlače u svim bojama i oblicima također ne nedostaju - obavezna je i kombinacija s kristalićima i platforma potplatima!

Teddy stil

Osim mekanih dodataka poput kapa, šalova ili torbica u sjajnim kombinacijama boja, teddy look daje poseban zimski štih i čizmama, i tenisicama. Lijepi dodatak uz teddy modele su torbice od samta u jesenskoj crvenoj ili bež boji.

Modne novosti za muškarce

Deichmann donosi nove modele klasičnih bijelih i crnih tenisica za muškarce (niske ili povišene), također tenisice u raznim tonovima sive i krem boje ili boje konjaka. Zima je pred vratima, a s njom se napokon vraćaju elegantne radničke i outdoor čizme. Modeli u otmjenoj smeđoj, kaki, crnoj ili bež boji pretvaraju jesen/zimu u modni vrhunac.

Zakoračite u novu sezonu sa stilom, samopouzdanjem i uz pregršt udobnosti.

04.10.2023. 11:34:18
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh