« Fun
objavljeno prije 15 godina i 6 mjeseci
poziv ružnim ženama diljem svijeta

Debele žene gube kile pred pogledom naših muškaraca

Nagrada za seksizam australskom gradonačelniku

Gradonačelnik se uspješno bori s manjkom žena na selu, možda bi Hrvatskoj neki sličan model koristio.
Gradonačelnik se uspješno bori s manjkom žena na selu, možda bi Hrvatskoj neki sličan model koristio.
Više o

debele žene

,

nagrada za seksističko ponašanje

,

John Moloney

,

Mount Isa

Gradonačelnik zabačenog rudarskog grada u Australiji dobio je nagradu za seksističku inicijativu godine nakon što je pozvao najružnije žene da potraže srodnu dušu u njegovu gradu.

U lokalnom dnevniku John Moloney, gradonačelnika Mount Ise, u državi Queensland, nedavno je izjavio da je njegov grad s većinskim muškim stanovništvom idealno mjesto da se "ružna pačad pretvori u lijepe labudove".

Moloney koji je u četvrtak primio nagradu Ernie kojom se svake godine ukazuje na seksističko ponašanje među Australcima, pozvao je žene "neprivlačna izgleda" da dođu u Mount Isu, tvrdeći da on ondje često nailazi na stanovnice koje "priroda baš nije obdarila" ali koje izgledaju procvalo.

"Dosta često ćete vidjeti na ulici ne baš privlačnu djevojku s osmijehom na licu. Radi li se o tome da se sjeća neke ugodne uspomene ili se raduje nadolazećoj noći, ne znam, no vidi se da je ispunjena srećom", kazao je on.

Gradonačelnik je potom dodao na nacionalnom radiju da čak i debele žene imaju izgleda da izgube na težini pod pogledom muškaraca iz Mount Ise. Bez grižnje savjesti, Moloney je kazao u petak na ABC-u da je njegov prijedlog naišao na međunarodni odaziv među ženama. (hina/metro-portal)

21.11.2008. 12:51:10
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh