« Spektakli
objavljeno prije 13 godina i 2 mjeseca
sumnjiva smrt

David Carradine ubijen?

Supruga i menadžer protive se teoriji o samoubojstvu

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Getty Images)
Više o

david carradine

,

david carradine samoubojstvo

,

carradine ubojstvo

Kao ključan dokaz da je smrt bila uzrokovana na drugi način navodi se da su vrat i genitalije glumca bile vezane užetom. Prema službenoj veziji događaja, bangkoška policija pronašla je Carradinea kako visi s najlonskog užeta.

CNN je uspio uloviti jednog člana tima Hitne pomoći koja je stigla na mjesto događaja, i prema tom izvoru Carradine je oko vrata imao vezano žuto najlonsko uže, dok su mu genitalije bile vezane crnim najlonom.

Prema navodima menadžera, karijera akcijskog glumca bila je u usponu, a taman se uspio i pomiriti sa suprugom, tako da nije bilo razloga za samoubojstvo.

Ako se prisjetimo tragične smrti Michaela Hutchencea, koji se na prilično sličan način slučajno zadavio pri samozadovoljavanju, nije nemoguća niti teorija da je Carradine potražio sado-mazo zadovoljstva u Tajlandu koja su završila tragično.  

05.06.2009. 08:41:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    DemolitionMan
    05.06.2009. 15:03
    O smrti Hutchence-a, kao i mnogih drugih rockera, ima i drugačijih mišljenja od televizijskog. Zainteresirani neka pogledaju ovu knjigu - http://www.amazon.com/Covert-War-Against-Rock-Hutchence/dp/092291561X, odnosno zadnji video koji je Michael snimio (u kojem napada korporacijski mentalitet) - http://www.youtube.com/watch?v=DbbPkpzAipI
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh