« Život
objavljeno prije 5 godina i 4 mjeseca
ZA SOLO EKIPU

Dating Sunday - potražite ljubav online

Ove godine stručnjaci očekuju još veću aktivnost na dating aplikacijama, zbog težnje samaca da u 2019. upoznaju svoju srodnu dušu

Sutra je dan za online dating
Sutra je dan za online dating (Arhiva)
Više o

samci

,

online dating

,

Dating Sunday

Ljubav se sve više traži online, što zbog zauzetosti i nedostatka vremena, što zbog činjenice da se na taj način osoba može prilično dobro upoznati bez osobnog kontakta koji je nekim jednostavno malo previše za početak...

Naravno, svemu tome je pogodovao i razvoj raznoraznih portala i aplikacija za upoznavanje na internetu, a ako ne znate kad je tamo najveća gužva i promet, reći ćemo vam - prve nedjelje u novoj godini!

Tako je taj dan dobio i naziv - Dating Sunday, a ove godine pada šestog siječnja, a stručnjaci smatraju da će biti najzauzetiji do sad. Analize podataka prošlih godina su pokazale kako se taj dan povećava broj razgovora na aplikacijama, a podatak iz 2017. tvrdi kako je prvu nedjelju u mjesecu 41% više korisnika započelo razgovor, nego što je to bilo tjedan ranije. 

Također, 62% više ljudi je na taj dan dogovorilo spojeve u 2018., za razliku od 36% više u 2017. Ove godine stručnjaci očekuju još veću aktivnost na dating aplikacijama, zbog težnje samaca da u 2019. upoznaju svoju srodnu dušu. 

05.01.2019. 21:37:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh