« Zagreb
objavljeno prije 1 mjesec i 9 dana
COOL

Dan obitelji 15.5. u Knjižnici Knežija

Dan obitelji 15.5. u Knjižnici Knežija - crtanje i besplatno stručno predavanje: „Izazovi suvremenih obitelji“

Više o

Dan obitelji

,

Knjižnica Knežija

 „Da obiteljski dan ne čine stvari nego srdačni odnosi roditelja i djece", slogan je pod kojim je davne 1989. godine Opća skupština Ujedinjenih naroda dan 15. svibnja proglasila Međunarodnim danom obitelji.

Tim povodom u srijedu 15. svibnja 2024. Hrvatska udruga za ravnopravno roditeljstvo (HURR) organizira prigodni program u Gradskoj knjižnici Knežija (Albaharijeva 7) koji počinje u 17:30 sati.

Poseban gost je dipl. psiholog Bojan Klapčić koji će održati predavanje „Izazovi suvremenih obitelji: psihološka perspektiva". Ulaz na predavanje je slobodan, a nakon predavanja svi posjetitelji pozvani su da se pridruže neformalnom druženju. Moderatorica programa je tajnica HURR-a, Melita Požgaj.

Osim toga, knjižnica će cijeli dan biti otvorena za djecu i njihove roditelje. Dječica će crtati svoju obitelj, a crteži će biti obješeni u prostorijama knjižnice. Tako će i oni biti dio izložbe SRETNO DJETINJSTVO, izložba crteža koje su djeca crtala na eventu Ilica Q*ART. Doma neće otići praznih ruku jer će trud svakog djeteta biti nagrađeno prigodnim poklonom.

U čovjekovoj srži je želja za pripadanjem, a potreba povezivanja s drugima duboko je ukorijenjena u nama. Obitelji su temelj svakoga društva, a pružajući osjećaj pripadnosti i identiteta sudjeluju u oblikovanju vrijednosti i uvjerenja pojedinaca. Za našu djecu želimo sretno i bezbrižno djetinjstvo i ravnopravno roditeljstvo uz svu ljubav svakog roditelja i cijele obitelji.

Pridružite nam se 15. svibnja i zajedno se podsjetimo da je obitelj temelj današnjeg društva, a iz obitelji i obiteljskog okruženja stvaraju se ljudi sa svojim karakterom, stavovima, vjerovanjima koji grade svijet budućnosti.

Ulaz na događaj je slobodan, a sve informacije o aktivnostima potražite na webu i Facebooku.  

12.05.2024. 17:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh