« Život
objavljeno prije 7 godina i 3 mjeseca
EH, DA ...

Dan ljubavnica, dan prije Valentinova

Sutra će se na sve strane moći vidjeti zaljubljeni parovi na romantičnim večerama, u šetnjama i razmjenama poklona, no i ove će se večeri događati iste stvari, samo po skrivenim mjestima

Danas je Dan ljubavnica
Danas je Dan ljubavnica (Arhiva)
Više o

Valentinovo

,

13. veljače

,

Dan ljubavnica

Dan ljubavnica je nešto što ne biste mislili da postoji, no zapravo je to upravo danas, 13. veljače, dan prije Valentinova

Možda ćete reći da lupetamo gluposti, no više je velikih portala za online upoznavanje anketama pokazalo da je Valentinovo u više od pola slučajeva (nevjerojatnih 52%) samo repriza onoga što će se događati večeras.

Naime, na Valentinovo će se na sve strane moći vidjeti zaljubljeni parovi na romantičnim večerama, u šetnjama i razmjenama poklona, no i ove će se večeri događati iste stvari, samo po skrivenim mjestima.

Ne treba vjerojatno dodatno naglašavati da nevjere ima na svakom koraku, baš kao i uvijek, samo što sad imamo toliko medija u kojima se to spominje i može saznati da mislimo da smo ušli u eru Sodome i Gomore, no situacija je zapravo ista kao i prije, recimo, pola stoljeća.

U istim je anketama vrlo mali broj ispitanika rekao je da će Valentinovo proslaviti dan kasnije, tek pet posto, a vjerovali ili ne, 12 posto ih tvrdi da će na Valentinovo biti sa svojom skrivenom ljubavi na nekom javnom mjestu kao što je restoran.

A gdje ćete vi večeras?

13.02.2017. 18:02:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh