« Zagreb
objavljeno prije 13 godina i 2 mjeseca
NOVI CENTAR

Cvjetni se otvara u četvtrak, 7. travnja. Dolazite li?

Supermarket unutar Cvjetnog radit će od 7 do 22 sata radnim danima i subotom te od 7 do 19 nedjeljom. Ugostiteljski lokali svakim danom bit će otvoreni od 7 do 23 sata

Fotografija vijesti
Više o

Cvjetni trg

,

Hoto grupa

,

šoping

,

Tomislav Horvatinčić

,

H&M

,

centar Cvjetni

Novi stambeno-poslovni kompleks Cvjetni investitora Hoto grupa svoja će vrata na zagrebačkom Cvjetnom trgu otvoriti u četvrtak, 7. travnja u 11 sati. Cvjetni će, kako je najavljeno, a prenosi Hina, u najuže središte Zagreba dovesti 50-ak trgovina, barova, restorana te će otvoriti 715 novih radnih mjesta.

Riječ je o investiciji vrijednoj 108 milijuna eura koja se sastoji od tri cjeline.

Prva cjelina je gradska šetnica namijenjena shoppingu i cjelodnevnoj zabavi s brojnim sadržajima za građane, od čega 80 posto pripada modi, obući, ekskluzivnoj galanteriji i kozmetici. Među brojnim svjetskim brendovima u Cvjetnom će se među ostalim naći i, po prvi puta u Hrvatskoj, poznati švedski lanac H&M.

Drugu cjelinu čini rezidencijalni blok sa 56 luksuznih stanova, a treću kompleks podzemnih garaža s 320 javnih i 106 privatnih parkirnih mjesta.

Unutrašnjost Cvjetnog je natkrivena pješačka zona površine 2500 četvornih metara koja spaja Cvjetni trg i Varšavsku ulicu. Ta će zona unutar Cvjetnog za građane biti otvorena 24 sata.

Supermarket unutar Cvjetnog radit će od 7 do 22 sata radnim danima i subotom te od 7 do 19 nedjeljom. Ugostiteljski lokali svakim danom bit će otvoreni od 7 do 23 sata, a pojedini lokali radit će do dva sata ujutro. Ostale trgovine imaju radno vrijeme od 9 do 21 sat radnim danom, a nedjeljom od 10 do 19 sati.

Građane u četvrtak od 10 sati očekuje besplatni doručak na Cvjetnom trgu uz krafne, croissante i kavu, a u 19 sati će uz prigodni koncert biti organizirana i nagradna igra.

05.04.2011. 17:18:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh