« Žene
objavljeno prije 9 godina i 6 mjeseci
PROMO

Cure mogu sve uz Always Ultra

Kupnjom minimalno dva paketa Always Ultra DUO ostvaruješ mogućnost sudjelovanja u foto natječaju kojim ćeš i ti pokazati što cure sve mogu

Možda baš vi otputujete u London
Možda baš vi otputujete u London (Always)
Više o

Always Ultra

,

put u London

S vremena na vrijeme dobro je promijeniti uobičajeni pogled na život, napraviti stvari drukčije nego inače i vidjeti svijet oko sebe sasvim novim očima. Okreni svoj život naglavačke, osjeti slobodu kretanja koju ti omogućuje jedino novi Always Ultra i možda baš ti osvojiš sjajno putovanje u London.

Sagledaj život iz druge perspektive i osvoji put u London!

Jesi li se ikad zapitala kako bi život izgledao da se sve okrene naglavačke? Kako bi bilo da stolice vise na stropu, a lusteri izlaze iz poda? Ponekad je dobro barem na trenutak svijet sagledati iz druge perspektive. Stvari koje nas opterećuju tada se čine male i smiješne, a jedan običan dan postaje tvoja prilika da zablistaš.

Zračni ples je poseban oblik umjetnosti s naglaskom na ljepotu i fluidnost pokreta, a rezultat je izvrstan spoj fizičke izdržljivosti, zdravog tijela i za um opuštajućeg plesa. U to se uvjerila i Mia Kovačić koja je na jedan dan odlučila napraviti nešto što nikad prije nije. Promijenila je svoju perspektivu i okušala se u plesu na svili, a gracioznim pokretima pokazala kako cure zaista mogu sve što naume.

>> Osvojite nagradni paket Always Ultra na našem portalu >>

Always Ultra te izaziva da riskiraš, živiš život punim plućima i ne dopustiš sitnicama da te ometaju - čak ni tijekom mjesečnice.

Usudi se napraviti nešto što nisi nikad i pouzdaj se u svoj Always Ultra. Do 30. studenog ugrabi svoju priliku da zasjaš. Kupnjom minimalno dva paketa Always Ultra DUO ostvaruješ mogućnost sudjelovanja u foto natječaju kojim ćeš i ti pokazati što cure sve mogu. Promijeni perspektivu, zajedno s prijateljicom snimi selfie kojim ćete nam to pokazati i možda baš ti osvojiš put London za sebe i još jednu osobu.

Do 100% zaštite od propuštanja, u svakom položaju!

Novi Always Ultra osmišljen je kako bi pružio 100% zaštitu onih dana u mjesecu i apsolutnu slobodu kretanja. Bez obzira na to ideš li u teretanu, na kavu ili u večernji izlazak - ni u jednom trenutku nemoj brinuti može li tvoj uložak izdržati sve napore koji aktivan dan stavlja pred tebe. Uz Always Ultra možeš uvijek biti sigurna kako si maksimalno zaštićena, bez obzira na to je li tvoj život u normali ili okrenut naglavačke.

Always Ultra je ultra tanak uložak koji trenutno upija tekućinu. Poboljšani gornji sloj sastoji se od ljevkastih kanalića u obliku koji tekućinu zadržavaju daleko od tijela, a napredna upijajuća jezgra zadržava i do 10 puta više tekućine.

Rezultat? Do 100% zaštite od propuštanja, u svakom položaju! Cure su napokon dobile uložak u koji se mogu pouzdati. Stoga, promijeni perspektivu i uživaj u zabavi, uzbuđenju i slobodi koju pruža ova zaštita - čak i kad si naglavačke!

05.11.2014. 10:09:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh