« Život
objavljeno prije 14 godina i 2 mjeseca
ISCRPLJENA ALI ŽIVA

Čudo - autistična djevojčica preživjela među aligatorima

Nadia, koja pohađa osnovnu školu u Oviedu, na Floridi, "nestala" je dok je vozila bicikl u petak

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Wikipedia)
Više o

autizam

,

aligatori

,

preživljavanje

,

Nadia Bloom

Jedanaestgodišnja djevojčica s blažim oblikom autizma, koja je nestala prošloga petka kod Orlanda na Floridi, pronađena je u utorak živa u močvarnom području poznatom po aligatorima, izvijestile su američke TV mreže.

Pronalasku Nadie Bloom (11) nakon četverodnevne potrage, izgrižene komarcima i iscrpljene ali žive, TV mreže su dale puno prostora kao rijetkoj "dobroj vijesti", jer najčešće izvješćuju o tragičnim završecima sličnih potraga za nestalom djecom.

Nadia, koja pohađa osnovnu školu u Oviedu, na Floridi, "nestala" je dok je vozila bicikl u petak. Masovna potraga na širokom močvarnom području tri dana nije davala rezultata, a onda je u utorak u zoru pastor iz njezine crkve krenuo sam u dio močvare koji nije pretražen. On je pronašao Nadiu do pasa u vodi i mobitelom pozvao policajce, koji su je u šatorskom krilu donijeli do ambulantnog vozila, navodi se u izvješćima.

Pastor je novinarima izjavio da ga je "Bog vodio" do Nadie i pokazao mu put.

Iz lokalne bolnice je izviješteno da se djevojčica izvrsno oporavlja, a CBS News je objavio da je za nestanak Nadie možda kriva knjiga koju je čitala, pod naslovom Lanie, o "pustolovnoj djevojčici koja kampira u svome dvorištu". (hina/metro-portal)

14.04.2010. 10:06:18
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh