« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 8 godina i 1 mjesec
WOW!

Čudesni napitak za detoksikaciju

Detoksikacija je riječ na koju će neki okrenuti oči jer su platili gomilu novaca bez nekog učinka, ali ovaj napitak radite sami i stvarno pomaže

Cikla je glavni sastojak
Cikla je glavni sastojak (Shutterstock)
Više o

detoksikacija

,

napitak

,

prirodna detoksikacija

,

prirodni pripravak

Detoksikacija je uzela maha, otvaraju se saloni, prodaju se čudotvorni napitci i pripravci, sve kako bi se na valu nove riječi koja je postala IN zaradilo što više.

Naravno, za čišćenje otrova iz našeg organizma zadužena je jetra i ona to uglavnom sjajno radi, osim ako ne pretjerujete s masnom hranom i alkoholom. No, jetra ipak ne može sama obaviti posao, pa joj je dobro pomoći na pravi način.

Naime, dobar dio problema nalazi se u našim crijevima gdje se također talože toksini, a nije ih baš jednostavno izbaciti.

Stoga, evo recepta za prirodni napitak koji radi sjajan posao

Napitak za prirodnu detoksikaciju

Sastojci

500 g cikle
500 g mrkve
šaka suhih šljiva
šaka suhih breskvi
žlica meda

Priprema

Povrće dobro operite i nasjeckajte na sitne komadiće s korom i stavite u lonac. Prelijte povrće kipućom vodom tako da je bude dva prsta iznad povrća, dodate suhe breskve i šljive i pustite da ponovno provrije.

Kad provrije ugasite plamenik i ostavite da odstoji i ohladi se. Kad tekućina postane mlaka, umiješajte žlicu meda i dobro promiješajte. Procijedite i spremite tekućinu u hladnjak, a povrće iskoristite za jelo.

Upotreba

Pije se po pola čaše tri puta dnevno prije obroka. Ova količina je dovoljna za dva dana, nakon toga pripremite svjež napitak. Tretman traje mjesec dana, a nakon njega vaša će crijeva raditi besprijekorno, a toksini iz njih bit će u potpunosti isprani.

01.05.2016. 11:46:14
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh