« Hi-tech
objavljeno prije 2 mjeseca i 28 dana
ČUDO

Čudesni HONOR Magic V2

HONOR Magic V2 sa svojom vrhunskom kamerom postavlja nove standarde u industriji preklopnih uređaja

HONOR Magic V2
HONOR Magic V2 (Arhiva)
Više o

HONOR Magic V2

,

preklopni telefoni

Globalni tehnološki brend HONOR nedavno je predstavio najtanji i najlakši preklopni pametni telefon na svijetu HONOR Magic V2, s kojim postavlja nove standarde u tehnologiji fotografiranja, a uskoro će biti dostupan i na hrvatskom tržištu. Uređaj, koji odlikuje supersnažna baterija, opremljen je i snažnim Falcon Camera sustavom te uključuje ultraširoku kameru od 50 MP s većim senzorom i otvorom blende za poboljšane performanse detekcije svjetla, širokokutnu kameru od 50 MP i telefoto kameru s objektivom od 20 MP.

Glavna kamera od 50 MP opremljena je velikim otvorom blende od f/1,9 i prilagođenim senzorom za unos više svjetla, što rezultira fotografijama veće oštrine, bolje ekspozicije i šireg dinamičkog raspona. Novi senzor sadrži poboljšani osmojezgreni puni fokus piksela za optimizaciju detekcije subjekta i fokusa. HONOR Magic V2 usavršio je integraciju otvora blende i velikog senzora, što korisnicima omogućuje snimanje fotografija visoke rezolucije, sa živopisnom jasnoćom i oštrim detaljima, čak i pri slabom ili pozadinskom osvjetljenju.

AI Motion Sensing Capture uključuje se u AI mrežu obučenu s više od 270.000 fotografija, omogućujući kameri da s velikom preciznošću prepozna različite scenarije - od akcijskih snimaka sportskih događaja do dragocjenih trenutaka, osiguravajući oštre fotografije. Osim toga, HONOR je poboljšao i svoju inteligentnu tehnologiju AI Recognition za bolju identifikaciju slike, koji sada može odabrati najbolju od svih fotografija snimljenih u ukupnom broju od 1,5 sekundi prije i nakon snimanja.

S novom značajkom Millisecond Falcon Capture, HONOR brzinu obrade kamere postavlja na potpuno novu razinu. U usporedbi s prethodnom generacijom, brzina pokretanja, brzina fokusa, hvatanje trenutka bez zastoja i brzina fotografiranja u HONOR Magic V2 drastično su se povećali. Izvanredan Millisecond Falcon Capture ne samo da uređaju daje iznimnu brzinu snimanja, već povećava i jasnoću slike.

Koristeći revolucionarne mogućnosti super lagane titanijske šarke (Super light Titanium Hindge), HONOR Magic V2 pokreće revoluciju u umjetnosti fotografije. Sa svojom naprednom zero-gear strukturom, ovaj vrhunski uređaj uvodi izvanrednu značajku lebdenja, omogućujući korisnicima da bez napora snime remek-djela, bez oslanjanja na pomoć drugih, dok uživaju u slobodi rada bez ruku.

HONOR korisnicima jamči da će, dok fotografiraju, dobiti ono što vide na zaslonu, uz dosljednu kvalitetu. Opremljen kalibriranim algoritmom, HONOR Magic V2 precizno dohvaća podatke o svjetlu i sjenama, dok snima stvarnu scenu. Kako bi se postigla preciznost boja, AI algoritam je nadograđen i poboljšanom metodom kalibracije boja, pružajući prilagođena rješenja temeljena na složenosti različitih scena. S tehnologijom Super AI RAW 2.0, HONOR Magic V2 zadržava najautentičniju boju, podižući korisničko iskustvo na nove visine.

Za više informacija posjetite HONOR online na www.hihonor.com/hr

Facebook: https://www.facebook.com/honorcroatia

Instagram: https://www.instagram.com/honor.hrvatska

28.11.2023. 14:21:25
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh