« Život
objavljeno prije 4 godine i 4 mjeseca
SAVJETI

Crvena je boja uspješnog zavođenja

Muškarce će prije privući usne nego drugi dijelovi tijela, a osobito ako su našminkane crvenim ružem i pune poput Angelininih

Boja je ključ
Boja je ključ (Arhiva)
Više o

zavođenje

,

crvena boja

Crvena boja je boja seksa, to je jasno svima koji su se barem jednom okrenuli za nekim u crvenoj haljini, a bogami i puloveru.

Naime, znanstvenici smatraju kako su ženama muškarci u crvenom seksepilniji zato što im je ta boja duboko u podsvijesti ugrađena kao boja moći i muževnosti.

Stoga muškarca u crvenom automatski smatraju pripadnikom višega društvenog statusa, s kojim bi se prije upustile u seksualne avanture nego s onim odjevenim u drugu boju.

S druge strane, muškarce će prije privući usne nego drugi dijelovi tijela, a osobito ako su našminkane crvenim ružem i pune poput Angelininih, pokazalo je istraživanje Sveučilišta u Manchesteru. No ako su i tanke, privlačnost im se povećava za čak 40 posto dok su našminkane bilo kojom nijansom crvenog ruža.

Također, crveni ruž zaokupit će pozornost prosječnog muškarca na sedam sekundi, a čak ni sekundu oči i kosa. No ako žena nije našminkana, onda će im pogled biti dulje usmjeren na nos ili oči.

siholozi smatraju kako žene koje nose crveni ruž djeluju samopouzdanije, što znatno utječe na njihovu seksualnu privlačnost. Žene u tridesetim godinama su najsamopouzdanije i tada najviše uživaju u seksu, tvrde stručnjaci.

17.12.2019. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh