« Zagreb
objavljeno prije 14 godina i 7 mjeseci
osveta prognanika

Čović smjenio voditelja AK Zagreb, a Bandić smjenjuje njega

Za novog voditelja podružnice bit će imenovan Ante Cicvarić, dosadašnji voditelj tehničke službe

Ivo Čović, predsjednik Uprave Zagrebačkog holdinga
Ivo Čović, predsjednik Uprave Zagrebačkog holdinga (Neja Markičević/CROPIX)
Više o

Milan Bandić

,

Zoran Milanović

,

Autobusni kolodvor

,

Ivo Čović

,

Vesna Majher

,

ak zagreb

,

ante cicvarić

Predsjednik Uprave "Zagrebačkog holdinga" Ivo Čović razriješio je danas Franju Žulja s dužnosti voditelja podružnice "Autobusni kolodvor Zagreb" zbog propusta vezanih uz zaposlenje Vesne Majher u toj podružnici.

Iz Zagrebačkog holdinga priopćeno je kako je Čović takvu odluku donio temeljem nalaza Službe za unutarnju reviziju i kontrolu koja je, nakon dodatne provjere, "utvrdila propuste u poštivanju internih procedura vezanim za zaposlenje Vesne Majher na Autobusnom kolodvoru".

Za novog voditelja podružnice bit će imenovan Ante Cicvarić, inženjer strojarstva, dosadašnji voditelj tehničke službe na "Autobusnom kolodvoru Zagreb".

U medijima je nedavno objavljeno da Vesna Majher, šefica Bandićeva stožera za financije, zadnje tri godine prima plaću u Autobusnom kolodvoru Zagreb a ne dolazi na posao te da je službeno na godišnjem odmoru od 19. listopada do 2. prosinca.

No, priči tu nije kraj. Bandić pomno promatra zbivanja u Zagrebu; u svijetlu spomenute afere, gradonačelnik je posredno najavio i smjenu šefa Zagrebačkog holdinga Ive Čovića. "Ja sam prije šest mjeseci kao predsjednik Skupštine trgovačkog društva donio odluku da nema više zapošljavanja u Holdingu, osim u proizvodnji. Odgovarat će svi koji su to kršili. Ne samo Vesna Majher, nego i Čović", izričit je Bandić.

Inače, Čović je SDP-ov vojnik koji je trebao kontrolirati Bandića po nalogu Zorana Milanovića. Zato se ovaj potez gradonačelnika u javnosti interpretira kao osveta Milanoviću za izbacivanje iz stranke. (hina/metro-portal)

03.12.2009. 14:57:57
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh