« Film
objavljeno prije 6 godina i 1 mjesec
NAGRADE

Comic Sans osvojio Nagradu za najbolji film iz regije na FEST-u

Novi film Nevija Marasovića koji od 8. ožujka gledamo u domaćim kinima osvojio je Nagradu žirija filmskih kritičara “Nebojša Đukelić” za najbolji film iz regije na FEST-u

Comic Sans krenuo s nagradama
Comic Sans krenuo s nagradama (Arhiva)
Više o

nagrada

,

Comic Sans

,

FEST

Komedija Comic Sans redatelja Nevija Marasovića, s Jankom Popovićem Volarićem i Zlatkom Burićem u naslovnim ulogama, osvojila je Nagradu žirija filmskih kritičara Nebojša Đukelić koja se dodjeljuje za najbolji film iz regije na 46. Međunarodnom filmskom festivalu u Beogradu - FEST.

Nagrada žirija 'Nebojša Đukelić' dodjeljuje se filmu 'Comic Sans' Nevija Marasovića, za izuzetno duhovit i nekonvencionalan pristup vječitoj temi emotivnog brodoloma čovjeka rastrgnutog između zavodljivih izazova modernog doba i snage iskrene ljubavi - stoji u obrazloženju žirija nagrade kritičara Nebojša Đukelić za najbolji film iz regije u sastavu: Gordana Restović, Dragan Jeličić i Nerina T. Kocjančić.

FEST je nezaobilazan dio kulturnog života Beograda i festival na kojemu se već gotovo pet desetljeća prikazuje kvalitetna svjetska i domaća produkcija. Prošle godine glavnu nagradu FEST-a odnio je Ne gledaj mi u pijat Hane Jušić. 

Comic Sans na velika platna donosi filmsku priču punu emocija i smiješnih životnih situacija: iznenadna smrt tetke s otoka Visa povezat će sina, razmaženog zagrebačkog dizajnera Alana i oca, šarmantnog umjetnika i bonvivana Brunu, u avanturi života. 

Nakon svjetske premijere na FEST-u Comic Sans 8. ožujka kreće u redovitu kino-distrubuciju u Hrvatskoj.

03.03.2018. 15:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh