« Glazba
objavljeno prije 12 godina
NAJVEĆI METAL BEND U HRVATA

Cold Snap promovira novi album sljedeće subote u Boogaloou

Trenutno najveći hrvatski metal band Cold Snap sljedeće subote u zagrebačkom Boogaloou promovira novi album „Perfection" uz mnoge goste, plesnu grupu i pirotehnički show

Cold Snap
Cold Snap (Boogaloo 04.12.)
Više o

Boogaloo

,

Cold Snap

,

„Perfection"

,

Wrong Side Of The Wall

,

Sagan

,

Kryn

,

metal

,

promocija albuma

Varaždinski Cold Snap iza sebe ima 7 godina aktivnog djelovanja na glazbenoj sceni, više od 100 odsviranih koncerata, nastupe na najprestižnijim europskim metal festivalima, „Zlatnu kooglu" za najbolji novi bend, 5 video spotova, rad s jednim od najpoznatijih svjetskih metal producenata Tue Madsenom, 2 albuma, ugovor potpisan s atraktivnom njemačkom izdavačkom kućom MIG-music na čelu sa Manfredom Schuetzom koji je redao zlatne naklade AC/CD-a, Iron Maidena, Saxona, Sepulture,...

Cold Snap u subotu 4. prosinca priprema u zagrebačkom Boogaloou pravi spektakl sa brojnim gostima, plesačkom grupom POI dance i bogatim aranžmanom pirotehnike povodom promocije novog albuma „Perfection" objavljenog za njemačku prestižnu kuću MIG, kod nas u distribuciji Dancing Bear-a, s kojeg je već prikazan prvi hit singl/video „King Of Bongo, odlična obrada pjesme grupe Manu Chao.

Kao specijani gosti nastupit će odličan melodic metal band Wrong Side Of The Wall iz Budimpešte koji je na sceni prisutan više od 6 godina i iza sebe ima brojne nastupe na velikim festivalima i nekoliko europskih turneja. 2007 g. su proglašeni „najboljim novim bendom" u Mađarskoj i  ovo će im biti prvi nastup u Zagrebu. Na svoju glazbu gledaju kao na zanimljive melodije koje brzo ulaze u svačije uho i na riffove uz koje se jednostavno morate drmati i tresti glavom.

Pored njih će nastupiti i žestoki metal band Kryn iz Rijeke koji mnogi znaju dok su svirali pod imenom Downfall. Svoju kreativnost i glazbenu zrelost ovom su preobrazbom pretopili u moderan heavy metal band koji će također po prvi put zasvirati u Zagrebu.

Kao prvi bend večeri nastupit će varaždinski experimental/progressive band Sagan koji je okupio brojne kreativce i glazbenike koji su svirali u velikom broju metal , punk i rock bandova sa područja Varaždina, Zagreba i Čakovca. Nedavno su svrstani u 20 najboljih novih hrvatskih bandova i pokušat će dostojno opravdati tu titulu.

Početak koncerta je najavljen za 20 sati, a cijena ulaznice u pretprodaji iznosi 30 kn. Ulaznice se mogu kupiti na slijedećim mjestima: Boogaloo - Ul. Grada Vukovara 68, Planet Music - Ilica 37, Dancing Bear - Gundulićeva 7, Kovač - Masarykova 14, Aždaja Boutique - Gajeva 17, Dirty Old Shop - Tratinska 22, Rockmark - Berislavićeva 13, Punkt 13 - Ilica 14. Na ulazu će ulaznica koštati 40 kn.

U maloj dvorani s početkom u ponoć održat će se još jedan u nizu '80's & More partya' gdje će Tomi Phantasma i Marin vrtit hitove iz osamdesetih od Depeche Mode-a, Yazooa, Eurythmicsa, Soft Cella, OMD-a do The Clash-a, Ramonesa, The Cure-a..

Ulaz za posjetitelje koncerta bit će besplatan dok će za ostale ulaznica koštati 20 kn.

www.cold-snap.com
www.myspace.com/thewrongsideofthewall
www.myspace.com/krynofficial
www.myspace.com/saganband

24.11.2010. 12:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh