« Hrvatska
objavljeno prije 14 godina i 6 mjeseci
RAZOČARANI KOLEGA

Čobanković: Ivo Sanader je neprepoznatljiv

Stranka nije mogla dozvoliti nikakav dualizam u vođenju ni pokušaje bivšeg premijera da vuče konce, tvrdi vukovarsko-srijemski HDZ-ovac

(Vlado Kos/CROPIX)
Više o

HDZ

,

Ivo Sanader

,

Petar Čobanković

,

Vukovarsko srijemska županija

Potpredsjednik HDZ-a i predsjednik Županijskog odbora HDZ-a Vukovarsko-srijemske županije Petar Čobanković rekao je večeras, uoči proširene sjednice županijskog odbora stranke, kako je osobno razočaran pokušajima bivšeg predsjednika HDZ-a Ive Sanadera da uvede dualizam u vođenju stranke.

"Ne možemo prepoznati Ivu Sanadera koji radi posve drugo od onoga što je i kako je radio dok se nalazio na čelu HDZ-a", rekao je Čobanković novinarima uoči proširene sjednice Županijskog odbora HDZ na kojoj će, kako je najavio, upoznati članove odbora sa svime što je prethodilo i samim tijekom donošenja odluke Predsjedništva o brisanju Ive Sanadera iz članstva stranke.

Prema njegovim riječima, HDZ nije mogao dozvoliti nikakav paralelizam i dualizam u vođenju stranke ni pokušaje Ive Sanadera da vuče konce, "pa čak i pod cijenu da u Saboru stranka izgubi parlamentarnu većinu".

Ponovio je kako HDZ neće dati potporu niti jednom od kandidata u drugom krugu predsjedničkih izbora obrazloživši takav stav riječima kako je očekivano da HDZ ne može podržati kandidata SDP-a, dok bi se, rekao je, davanjem podrške neovisnom kandidatu Milanu Bandiću dala potvrda navodima nekih predsjedničkih kandidata iz prvog kruga izbora kako Andrija Hebranga nije stvarni kandidat HDZ-a već je to Bandić. (hina/metro-portal)

05.01.2010. 19:24:18
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh