« Spektakli
objavljeno prije 15 godina i 8 mjeseci
KOMPLIMENTI ŠEFA

Clint Eastwood slab na Angelinu Jolie

'Angelinino je lice najljepše na svijetu', bile bi točne riječi

Kako ostati profesionalnan kada znate da vas šef smatra najljepšom osobom na svijetu?
Kako ostati profesionalnan kada znate da vas šef smatra najljepšom osobom na svijetu? (Getty Images)
Više o

Angelina Jolie

,

Clint Eastwood

,

Changeling

Izgleda kako 'stari vuk' još ima neke asove u rukavu, a šarm mu nije nepoznanica. Nedavno je za jedan časopis izjavio kako je Angelina prekrasna, štoviše najljepša osoba na planeti. Kako na to sve gleda muž Brad Pitt čuvajući njihovo šestoro djece dok ona glumi upravo u filmu pod redateljskom palicom Clinta Eastwooda?

Da ne ispadne seksista Eastwood je izjavio kako osim njenog prekrasnog izgleda posjeduje i neizmjeran talent koji mnogi ne zamjećuju upravo zbog ovog prvoga.

'Njeno lice je najljepše lice na svijetu', rekao je Eastwood, 'a i talentirana je, mislim da čak ljudi ne vide njen talent zbog neizmjerne ljepote njena lica.' Clint Eastwood je za glavnu glumicu u svom novom filmu 'Changeling' razumljivo izabrao upravo Angelinu i tvrdi kako je oduševljen njenom glumačkom sposobnošću.

Angelina tumači ulogu majke kojoj otimaju dijete te joj vraćaju pogrešno dijete, a radnja je smještena u Los Angelesu početkom 20-tih godina prošloga stoljeća. Laskaju li joj komplimenti šefa te je li Eastwood upotrijebio svoj šarm, kojeg unatoč svojih sedamdeset i ponešto godina ima napretek, u neke druge, osim profesionalne svrhe, možda i saznamo. (metro-portal) 

07.10.2008. 11:12:09
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh