« Hi-tech
objavljeno prije 5 godina i 10 mjeseci
ZA GAMERE

Clash Royale OFFLINE/LAN Tele2 PlayDay event

Po prvi puta na ovim prostorima veliki gaming event, 17. lipnja 2018. u Zagrebu, u kinu Europa!

Dođite i družite se!
Dođite i družite se! (Tele2)
Više o

Tele2 PlayDay

Domaća esport scena može se pohvaliti još jednim ozbiljnijim igračem koji se krije iza imena Valiance. Jedna od sfera esporta, koja je kod nas pogotovo zanemarena, su mobilni esportovi, odnosno punopravni esport naslovi koji se igraju na mobilnim platformama. Gaming organizacija Valiance organizira zanimljiv Clash Royale turnir, Tele2 Play day!

U nedjelju 17. lipnja u zagrebačkom kinu Europa održat će se neviđeni event na ovim prostorima - po prvi puta mečevi će se moći gledati na velikom kino platnu, pod budnim okom profesionalnih komentatora koji će zasigurno imati što reći na svaki potez.

Nakon odrađene serije ONLINE turnira u suradnji s Tele2, Valiance vas poziva na Tele2 Play day - Clash Royale OFFLINE event.

Konačno je stiglo vrijeme i da lokalni Clasheri dobiju priliku pokazati koliko su zapravo dobri. Prijave za turnir počinju od 14 sati u kinu Europa. Po četiri najbolja igrača skupit će se iz dva turnira od kojih prvi počinje u 15, a drugi u 17 sati. Veliko finale od 8 najboljih igrača iz prva dva turnira počinje u 18 sati, a u 20 sati je proglašenje pobjednika. Nagradu uručuje MarkoKOFS. Voditelji turnira su Iva Šulentić, MarkoKOFS i GospodinKaktus.

Broj mjesta je ograničen pa je najbolje igrati na sigurno i sačekati otvaranje vrata.

Posjetiteljima će biti osigurana i dodatna zabava na sadržajnim punktovima gdje će moći isprobati i izbrusiti svoje vještine na PlayStation-ima igrajući Fortnite i Fifa 2018, dok će na Huawei uređajima probati trenutno najbolju taktičku pucačinu Critical Ops.

06.06.2018. 09:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh