« Nogomet
objavljeno prije 12 godina
PREGOVORI U TIJEKU

Ćiro Blažević preuzima klupu Čelika?

Dopredsjednik Čelika Nihad Perčo potvrdio je kako je Miroslav Blažević jedan od kandidata za šefa stručnog stožera zeničkog kluba

Više o

Miroslav Ćiro Blažević

,

trener

,

Zenica

,

čelik

Bivši izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Miroslav Blažević jedan je od najvećih kandidata za preuzimanje klupe Čelika iz Zenice, objavili su mediji u Bosni i Hercegovini, javlja Hina.

Blažević je gostujući u programu Radio Q Zenica potvrdio da s ljudima iz Čelika vodi razgovore oko preuzimanja tog kluba. "Ja sam, nažalost, trener koji dugo traje, ali ono što sam doživio u Zenici je nezaboravno i nadam se da ću imati ponovo priliku družiti se s tim navijačima. Meni Čelik nije stran, taj je klub moja mladost i ja imam sentimentalnu vezu sa Zenicom", rekao je Blažević.

Povezujući zenički stadion "Bilino polje" s izborničkim mandatom na klupi Bosne i Hercegovine, Blažević je rekao kako ne zaboravlja ovacije na svoj račun.

"Prva moja utakmica s reprezentacijom, protiv Bugarske, kada su se svi plašili što će se dogoditi, bila je fenomenalna. Svi su se uplašili, a ja sam osjećao da će me zenička publika primiti baš onako kako je to i učinila. To su za mene nezaboravni trenuci", dodao je.

Dopredsjednik Čelika Nihad Perčo također je potvrdio kako je Blažević jedan od kandidata za šefa stručnog štaba ovog kluba.

05.06.2012. 19:27:23
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh