Metro-portal.hr

objavljeno 05.06.2012. 19:27:23
PREGOVORI U TIJEKU

Ćiro Blažević preuzima klupu Čelika?

Dopredsjednik Čelika Nihad Perčo potvrdio je kako je Miroslav Blažević jedan od kandidata za šefa stručnog stožera zeničkog kluba

Bivši izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Miroslav Blažević jedan je od najvećih kandidata za preuzimanje klupe Čelika iz Zenice, objavili su mediji u Bosni i Hercegovini, javlja Hina.

Blažević je gostujući u programu Radio Q Zenica potvrdio da s ljudima iz Čelika vodi razgovore oko preuzimanja tog kluba. "Ja sam, nažalost, trener koji dugo traje, ali ono što sam doživio u Zenici je nezaboravno i nadam se da ću imati ponovo priliku družiti se s tim navijačima. Meni Čelik nije stran, taj je klub moja mladost i ja imam sentimentalnu vezu sa Zenicom", rekao je Blažević.

Povezujući zenički stadion "Bilino polje" s izborničkim mandatom na klupi Bosne i Hercegovine, Blažević je rekao kako ne zaboravlja ovacije na svoj račun.

"Prva moja utakmica s reprezentacijom, protiv Bugarske, kada su se svi plašili što će se dogoditi, bila je fenomenalna. Svi su se uplašili, a ja sam osjećao da će me zenička publika primiti baš onako kako je to i učinila. To su za mene nezaboravni trenuci", dodao je.

Dopredsjednik Čelika Nihad Perčo također je potvrdio kako je Blažević jedan od kandidata za šefa stručnog štaba ovog kluba.

05.06.2012. 19:27:23
http://metro-portal.hr/ciro-blazevic-preuzima-klupu-celika/71687/