« Zagreb
objavljeno prije 7 godina i 7 mjeseci
COOL

Čiribu čiriba dovodi hokejaše Medveščaka

Nakon zajedničkog druženja i plesanja s Atomic Dance Factory, „Čiribu Čiriba i vesela zanimanja“, kao dio svog programa, dovodi hokejaše Medveščaka.

Gost je hokejaš Medveščaka
Gost je hokejaš Medveščaka (Menart)
Više o

Medveščak

,

hokejaši

,

Čiribu Čiriba i vesela zanimanja

„Zig-zag, Med-veš-čak!" , navijački je slogan koji sve češće možemo čuti na ulicama Zagreba, zagrebačkim kafićima i radio postajama. Donedavno, ne tako popularan sport u Hrvatskoj, danas puni ledenu dvoranu Doma sportova i Arenu Zagreb, stvarajući euforiju među svim generacijama.

Redovna sezona za Medveščak započela je 6. rujna 2013. i trajat će do 4. ožujka 2014. godine. „Medvjedi" će igrat ukupno 54 utakmice, 27 na domaćem terenu i 27 gostujućih utakmica. U pretrpanom rasporedu, našli su vremena i za najmlađe i odazvali se na poziv da svojim sudjelovanjem u dječijem programu „Čiribu Čiriba i vesela zanimanja s Lukom Vidovićem", predstave svoje zanimanje i njihov „život na ledu". 

Menart Kids, Luka Vidović i Klub hokeja na ledu Medveščak, u ovo blagdansko vrijeme, odlučili su udružiti svoje snage i razveseliti mališane ne samo u Zagrebu. Naime, od svake kupljene ulaznice donirati će po 5 kuna za UNICEF - ovu humanitarnu akciju za djecu Filipina, čije je domove, nedavno, pogodio razorni tajfun i pritom odnio 12 tisuća ljudskih žrtava. Razveselimo one kojima je to najpotrebnije, neka i oni osjete dio božićne čarolije i blagdanskog mira.

Zimski sport u zimsko doba, 14.12. u 11 sati u Kulturno informativnom centru, Preradovićeva 5/1

Osim putovanja u svijet jedinstvene iluzije, djecu očekuju hypo poklončići, smijeh, sudjelovanje u trikovima iz „Lukine čarobne kutije" koju ćete, ovom prilikom, moći kupiti po sniženoj blagdanskoj cijeni te i na taj način sudjelovati u navedenoj humanitarnoj akciji.

S obzirom na ograničeni kapacitet mjesta, a veliku zainteresiranost javnosti, molimo vas da svoje ulaznice rezervirate na vrijeme.

Ulaznice se kupuju isključivo na dan predstave, od 10 - 11 sati u prostorijama Kic-a.

Cijena ulaznice, u slobodnoj prodaji iznosi 25 kuna, no ukoliko rezervirate svoje ulaznice na vrijeme na rezervacije@menart.hr, iste kupujete na dan eventa po cijeni od 20 kuna.

03.12.2013. 12:20:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh