« Hrvatska
objavljeno prije 9 godina i 6 mjeseci
NOVE CIJENE

Cijene goriva opet padaju, peti tjedan za redom

Vozači koji koriste eurodizel imaju veći razlog za veselje s obzirom na to da je litra tog goriva pala za 14 lipa

Cijene stalno padaju
Cijene stalno padaju (Arhiva)
Više o

gorivo

,

cijene goriva

,

nove cijene goriva

,

eurodizel BS

,

eurosuper BS 95

Cijene naftnih derivata padaju peti tjedan zaredom. Prema informacijama portala cijenegoriva.info litra Eurosupera 95 u utorak je pala za 6 lipa i sada stoji 9,78 kuna na Ininim benzinskim postajama, dok je Croduxovim za lipu skuplja. Ovo je, inače, najduži pad cijena goriva od početka srpnja ove godine kada je cijena Eurosupera 95 pala sa 11,14 kuna na 10,68 kuna sredinom kolovoza.

Vozači koji koriste eurodizel imaju veći razlog za veselje s obzirom na to da je litra tog goriva pala za 14 lipa. Na Ininim i Croduxovim postajama stoji 9,32 kune, što je najniža cijena od svibnja prošle godine. Zbog ovog pada cijene, prema informacijama portala cijenegoriva.info, vozači koji koriste eurodizel u utorak plaćaju prosječni spremnik od 50 litara 7 kuna manje nego dan radnije.

Ipak, vozači koji koriste autoplin ostat će iznenađeni. Naime, litra autoplina poskupila je za 4 lipe i sada stoji 4,30 kuna. Portal cijenegoriva.info od ovoga tjedna prati i cijene loživog ulja koje je u utorak u Ini pojefinilo za 11 lipa na 5,61 kunu. 

02.12.2014. 10:52:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh