« Glazba
objavljeno prije 8 godina i 6 mjeseci
NAJAVE

Chris Cornell rasprodao Lisinski za tri sata

Premijerni zagrebački koncert Chrisa Cornella koji će se održati 14. travnja 2016. u koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog rasprodan je jučer za svega 3 sata.

Koncert je odmah rasprodan
Koncert je odmah rasprodan (Jeff Lipsky)
Više o

ulaznice

,

KD Vatroslav Lisinski

,

koncert

,

Chris Cornell

Time ovaj nastup ulazi u red najbrže rasprodavanih koncerata u hrvatskoj provijesti, uz rame gostovanjima U2 u Maksimiru ili Davida Gilmoura u Puli.

Chris Cornell, jedan od najcijenjenijih rock vokala svih vremena i frontman skupina Soundgarden, Audioslave i Temple of the Dog, u Lisinski dolazi na unplugged turneji na kojoj promovira aktualan studijski album "Higher Truth" te izvodi sve najznačajnije skladbe iz svoje bogate karijere.

Zagrebački koncert jedini je Cornellov nastup u našoj regiji.

Posebno aranžiran akustičan nastup po Chrisovim željama događa se isključivo u najboljim koncertnim dvoranama svijeta, među koje je uvršten i Lisinski. Tako se naša dvorana našla uz rame s prestižnim mjestima na kojima Cornell nastupa a to su Royal Albert Hall u Londonu, Sydney Opera House u Sydneyu ili Beacon Theatre u New Yorku. Set lista na aktualnoj turneji krcata je ključnim trenucima grunge i alternative rock epohe, a uključuje Soundgarden klasike poput "Black Hole Sun" i "Fell On Black Days", Audioslave hitove "Like A Stone" i "Doesn't Remind Me", te velike grunge favorite "Hunger Strike" (Temple Of The Dog) i "River Of Deceit" (Mad Season). Na koncertima Cornell često poseže i za nekim njemu najdražim rock klasicima, pa tako nije rijetkost da izvodi Led Zeppelin, Beatlese ili Boba Dylana. Koncerti mu redovite traju debelo iznad dva sata, uz minimalno 25 pjesama na set listi.

Od svake kupljene ulaznice 7 kn ide u The Chris and Vicky Cornell Foundation koja trenutno skuplja sredstva I sklapa partnerske odnose s humanitarnim udrugama kako bi pomogli djeci koji su bez doma, zlostavljani i zanemarivani.

 

Chrisa Cornella u Hrvatsku dovodi LAA.

31.10.2015. 12:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh