« Ostali sportovi
objavljeno prije 12 godina i 3 mjeseca
KAZNA ZA INCIDENT

Chisora suspendiran zbog tučnjave s Hayeom

Dereck Chisora je zbog šakačkog obračuna sa Davidom Hayeom na konferenciji za novinare zaradio suspenziju na neodređeno vrijeme, te mu preporučaju psihijatrijsku pomoć

Fotografija vijesti
Više o

boks

,

tučnjava

,

David Haye

,

suspenzija

,

Dereck Chisora

Britanski boksač Dereck Chisora suspendiran je na "neodređeno vrijeme" zbog izazivanja incidenta nakon meča u teškoj kategoriji kojeg je izgubio na bodove od Ukrajinca Vitalija Klička 18. veljače u Muenchenu, odlučio je u srijedu Svjetski boksački savjet (WBC), javlja Hina.

WBC "je ramotrila sve moguće odgovore na ponašanje Dereka Chisore, kojeg se smatra jednim od najgorih u povijesti boksa", stoji u priopćenju te federacije.

"WBC će također donijeti odluku o novčanoj kazni koja će biti određena nakon saslušanja boksača te određuje suspenziju na neodređeno vrijeme za Dereka Chisoru", dodaje WBC koja sugerira Britancu da zatraži liječničku pomoć u kontroliranju svoje agresivnosti.

Na vaganju prije meča, Chisora je ošamario protivnika, zatim je pljunuo u lice njegovom bratu Vladimiru, a onda se potukao sa svojim sunarodnjakom Davidom Hayeom na konferenciji za novinare poslije borbe.

U Bavarskoj je Kličko obranio naslov u teškoj kategoriji po WBC-u.

29.02.2012. 13:15:21
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh