« Ostali sportovi
objavljeno prije 12 godina i 3 mjeseca
HUMANITARNI SPEKTAKL

Rafael Nadal igra meč na stadionu Santiago Bernabeu

Nadal bi revijalnim susretom na Santiago Bernabeu mogao ući u Guinnessovu knjigu rekorda u kategoriji najvećeg broja gledatelja na jednom teniskom meču

Fotografija vijesti
Više o

Real Madrid

,

tenis

,

Rafael Nadal

,

Santiago Bernabeu

,

humanitarni meč

Jedan od najboljih tenisača svijeta Španjolac Rafael Nadal 14. srpnja će na madridskom stadionu Santiago Bernabeu odigrati humanitarni meč u sklopu proslave 110. godišnjice Real Madrida, javlja Hina.

Nadalov nastup u domu 'Kraljevskog kluba" organiziraju Zaklada Real Madrid i Zaklada Rafa Nadal, a sav prihod će biti namijenjen dobrotvornim organizacijama. Spektakl će se održati dva tjedna uoči otvaranja Olimpijskih igara u Londonu, gdje će Nadal braniti naslov iz Pekinga, a još uvijek nije poznato protiv koga će španjolski tenisač igrati.

Nadal bi revijalnim susretom na Santiago Bernabeu mogao ući u Guinnessovu knjigu rekorda u kategoriji najvećeg broja gledatelja na jednom teniskom meču. Rekord drže Belgijanka Kim Clijsters i Amerikanka Serena Williams koje su prije dvije godine odigrale meč u Bruxellesu na stadionu Kralj Baudouin pred 35.681 gledatelja. Stadion Santiago Bernabeu može primiti 85.454 gledatelja.

02.03.2012. 13:18:12
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh