Metro-portal.hr

objavljeno 29.02.2012. 13:15:21
KAZNA ZA INCIDENT

Chisora suspendiran zbog tučnjave s Hayeom

Dereck Chisora je zbog šakačkog obračuna sa Davidom Hayeom na konferenciji za novinare zaradio suspenziju na neodređeno vrijeme, te mu preporučaju psihijatrijsku pomoć

Fotografija vijesti

Britanski boksač Dereck Chisora suspendiran je na "neodređeno vrijeme" zbog izazivanja incidenta nakon meča u teškoj kategoriji kojeg je izgubio na bodove od Ukrajinca Vitalija Klička 18. veljače u Muenchenu, odlučio je u srijedu Svjetski boksački savjet (WBC), javlja Hina.

WBC "je ramotrila sve moguće odgovore na ponašanje Dereka Chisore, kojeg se smatra jednim od najgorih u povijesti boksa", stoji u priopćenju te federacije.

"WBC će također donijeti odluku o novčanoj kazni koja će biti određena nakon saslušanja boksača te određuje suspenziju na neodređeno vrijeme za Dereka Chisoru", dodaje WBC koja sugerira Britancu da zatraži liječničku pomoć u kontroliranju svoje agresivnosti.

Na vaganju prije meča, Chisora je ošamario protivnika, zatim je pljunuo u lice njegovom bratu Vladimiru, a onda se potukao sa svojim sunarodnjakom Davidom Hayeom na konferenciji za novinare poslije borbe.

U Bavarskoj je Kličko obranio naslov u teškoj kategoriji po WBC-u.

29.02.2012. 13:15:21
http://metro-portal.hr/chisora-suspendiran-zbog-tucnjave-s-hayeom/68701/