« Život
objavljeno prije 14 godina
DALA SVOJ ŽIVOT

Chihuahua spasila dječaka od 2 pit bulla

POGLEDAJTE VIDEO - Dva pit bulla upala su u kuću jedne američke obitelji u gradu Richmodnu...

Fotografija vijesti
Više o

chihuahua

,

dječak

,

Čovjek koji je spasio Europu

,

natječaj za bendove

Bio je to strašan trenutak za Maydu Estrellu, te njezine sinove od 4 godine i 22 dana. Srećom, obiteljska miljenica chihuahua bila je tamo da se obračuna s bijesnim psima. Djeluje vam smiješno i nerealno? Moguće, ali ovo se doista dogodilo.

Estrella navodi kako je u dvorištu pripremala roštilj, te je ostavila otvorena vrata kroz koja su psi ušli. Kada je opazila, utrčala je u sobu s bebom u naručju, zgrabila daljinski upravljač, te udarila jednog psa u glavu.

Njezin 4-godišnji sin Brian skočio je na krevet kako mu je prilazio drugi pit bull. U tom je trenu chihuahua Manchas iskočila između bijesne životinje i dječaka. ˝Pas je zgrabio Manchas i otišao˝, prisjeća se Estrella.

Službenici ureda za kontrolu životinja pronašli su Manchas mrtvu, u blizini kuće. Pit bullovi su pobjegli natrag k vlasniku, koji je samo kratko prokomentirao kako su psi uspijeli napustiti dvorište tako što su izgrizli rupu kroz drvenu ogradu dok je bio odsutan. Kako tvrde službenici, psi će vjerojatno biti podvrgnuti eutanaziji.

01.07.2010. 12:55:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh