« Spektakli
objavljeno prije 12 godina i 3 mjeseca
NOVOPEČENA MAMA

Charlize Theron: Majčinstvo je super

Početkom tjedna objavljeno je da je 36-godišnja Oscarovka Charlize Theron posvojila dječaka Jacksona, a za ET je izjavila kako joj se svaki dan događa nešto novo

Fotografija vijesti
Više o

Charlize Theron

,

celebrityji

,

majčinstvo

Roditeljstvo je nevjerojatno i jako sam sretna što sam postala majka, izjavila je slavna Charlize Theron u intervjuu za Entertainment News Online, prenosi Hina.

Glumica je bila s Michaelom Fassbenderom na konvenciji WonderCon u Anaheimu u Kaliforniji, predstavljanju njihova novog znanstveno-fantastičnog filma Prometej.

Početkom tjedna objavljeno je da je 36-godišnja Oscarovka Charlize Theron posvojila dječaka Jacksona, a za ET je izjavila kako joj se svaki dan događa nešto novo.

Odlučila je posvojiti dijete jer je oduvijek željela biti majka i sad je presretna što je sve dobro ispalo. Željela je da sve ostane tajna, a kaže da u tome ne bi uspjela bez dobrih prijatelja. "Važno je znati odabrati ljude kojima ćete reći, te da oni ne kažu nikomu", objasnila je.

Kad ju je kolega Michael pitao zašto joj svi čestitaju, odgovorila mu je: "Zar nisi čuo, nabavila sam štene".

Radnja Prometeja prethodi Alienu Ridleya Scotta, a glavne su zvijezde Charlize i Michael. Priča o istraživačima koji otkrivaju ključ podrijetla čovjeka na Zemlji, što ih odvodi na uzbudljivo putovanje u najmračnije kutke svemira, a ondje moraju voditi strašnu bitku ne bi li spasili čovječanstvo.

18.03.2012. 17:41:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh