« Spektakli
objavljeno prije 13 godina i 2 mjeseca
TORPEDO OF THRUTH

Charlie Sheen promovira novi show na američkoj turneji

Trenutno najveći "enfant terrible" američkog glumišta Charlie Sheen osmislio je novi "show" uživo s kojim uskoro kreće na veliku američku i kanadsku turneju

Fotografija vijesti
Više o

Charlie Sheen

,

show

Show o čijem se sadržaju još ne zna gotovo ništa nosi naziv "Torpedo of Thruth" i već je rasprodan u Chicagu, New Yorku i Detroitu pa su turneji dodani Atlantic City, Columbus, Tampa, Dallas, Houston, Denver, Toronto i Vancouver. U nekima od tih gradova Sheen će nastupiti više puta.

Turneja kreće početkom travnja. O sadržaju nastupa zasad se malo zna osim što je promotor Ticketmaster na svojoj internetskoj stranici objavio da će nastupi biti urnebesni i iznenađujući. Charlie Sheen nedavno je uzvratio udarac svojim bivšim poslodavcima i protiv producenata serije "Dva i pol muškarca" koji su mu otkazali suradnju podnio sudsku tužbu u kojoj tvrdi da je dobio otkaz samo zato jer ih je kritizirao, te je zatražio 100 milijuna dolara odštete.

Sheen zadnjih mjeseci ne silazi s naslovnica tabloida zbog obilna uzimanja droge i alkohola te druženja s prostitutkama i pornozvijezdama.

18.03.2011. 12:17:55
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    xena
    18.03.2011. 23:04
    kako nas zagljupljuju mediji. nevjerojatno. pune su novine/vijesti o ovom idiotu ko da nema vaznije stvari na svijetu. sad su i nasi poceli s BB bezveznjacima i izrežiranim supertalentom. kad dodamo ezela, asi i lude švabe s njihovim životinjama nije ni čudo da smo gdje jesmo.
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh