« Glazba
objavljeno prije 3 godine i 3 mjeseca
GLAZBA

Četvrto i najuspješnije izdanje Magic Box online koncerta do sada

Šest sati neprestane glazbe i koncerte šest bendova i autora domaće nezavisne i alternativne glazbene scene pogledalo je preko 12 tisuća gledatelja

Četvrti put bilo je još bolje
Četvrti put bilo je još bolje (Arhiva)
Više o

Magic Box

Četvrto izdanje Magic Box online koncerta, ispunilo je u subotu, 30. siječnja, ne samo lokaciju na kojoj se održavao, zagrebački HUB385, odličnim live nastupima već i mnoge društvene mreže i druge internetske kanale.

Šest sati neprestane glazbe i koncerte šest bendova i autora domaće nezavisne i alternativne glazbene scene pogledalo je preko 12 tisuća gledatelja.

U ovom vremenu u kojem i glazbenicima i publici itekako nedostaje nastupa uživo, Magic Box je barem dijelom uspio nadomjestiti iskustvo pravog koncerta.

Bez obzira na nemogućnost svirke uživo, glazbenici i dalje stvaraju punom parom, a domaća scena je itekako živa, što su dokazali i glazbeni gosti koji su predstavili nova izdanja i projekte.

Magic Box #4 u zajedničkoj organizaciji Radija 808 i Pozitivnog ritma otvorili su pioniri reggae glazbe u Hrvatskoj Brain Holidays, i odmah ugrijali scenu toplim karipskim ritmovima. Ovaj mnogočlani bend prošle je godine proslavio 20 godina postojanja i tom prilikom nastupio na Jamajci.

Odličnu atmosferu i scenu preuzeo je Dimitrije Dimitrijević, solo projekt pjevača i basiste benda Igralom Dimitrija Simovića. Sa sjajnom ekipom glazbenika iza sebe predstavio je materijal s albuma prvijenca Čar-pitanje, Dimitrijeva lirika praćena elementima trip hopa, bluesa, alternative, funka, synth popa, RNB-a elektronike i ambijentalne glazbe.

02.02.2021. 09:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh