« Seks
objavljeno prije 10 godina i 7 mjeseci
ŠKOLICA :)

Četiri vrste ženskog orgazma

Žene mogu doživjeti četiri vrste orgazma, pa za one koji to nisu znali, vrijeme da se upoznaju s njima

Orgazam je vrhunac cijele priče
Orgazam je vrhunac cijele priče (Arhiva)
Više o

žene

,

seks

,

vaginalni orgazam

,

orgazam

,

ženski orgazam

,

višestruki orgazam

,

kombinirani orgazam

Seks treba završiti orgazmom da bi bio uspješan, uobičajeno je mišljenje s kojim bi se složila većina žena koja ih doživljava. Možda je i najlakše doživjeti orgazam klitorisa, vrlo osjetljivog mjestašca s čak osam tisuća završetaka živaca koji dovode žene do vrhunca.

No, neke žene tvrde da ako seksualna predigra počne stimulacijom klitorisa bez dodirivanja ostalih dijelova tijela, seks neće biti jednako uzbudljiv, stoga se stimulacija klitorisa preporučuje tek pred kraj predigre, neposredno pred početak seksualnog odnosa.

Vaginalni orgazam može se doživjeti na nekoliko načina, stimulacijom točke na ulazu u vaginu, stimulacijom G točke i dobrim, starim normalnim seksom kada je muškarac dovoljno strpljiv i izdržljiv da vlastiti orgazam odgodi sve dok žena ne dođe do vrhunca. Takav orgazam doživljava prosječno trideset posto žena.

Kombinirani orgazam uključuje seksualni odnos uz istovremenu stimulaciju klitorisa, za što stručnjaci tvrde da vodi do najboljeg mogućeg orgazma koji je jači i intenzivniji od svakog pojedinačnog orgazma. To se najlakše postiže pozama u kojima je žena gore ili su partneri spojeni leđima i trbuhom, jer se lako stimulira klitoris uz istovremenu penetraciju.

Višestruki orgazam je Sveti Gral seksa za žene, koje nizanjem nekoliko orgazama za redom neprekidnom stimulacijom nakon svakog orgazma dosižu potpuno nove razine svijesti i užitka. Stručnjaci preporučuju da se krene sa stimulacijom klitorisa i kad se dođe do prvog orgazma nastavi nesmanjenom žestinom kombinacijom penetracije i stimulacije.

06.10.2013. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh