« Hi-tech
objavljeno prije 7 godina i 4 mjeseca
SAZNAJEMO

Četiri načina kako si uljepšati početak godine

Četiri mogućnosti kako siječanj učiniti najboljim dijelom godine za ispunjavanje svih obveza i zaostataka - i opuštanje bez opterećenja

Započnite godinu na pravi način
Započnite godinu na pravi način (MMD)
Više o

MMD

,

Philips monitori

Gotovo će se svatko složiti kako je siječanj jedan od najdepresivnijih mjeseca u godini. Blagdanska slavlja su gotova, božićno drvce se pospremilo, sav je sjaj jednostavno nestao, a pred nama su samo dugi tjedni hladnoće i mraka. Ako niste u mogućnosti jednostavno ga prespavati, alternativa bi bila pronaći način kako uživati u njemu.

MMD, vodeća tehnološka tvrtka i brend licencirani partner Philips Monitors-a nudi četiri mogućnosti kako siječanj učiniti najboljim dijelom godine za ispunjavanje svih obveza i zaostataka - i opuštanje bez opterećenja.

Osigurajte svoju komunikaciju

S obzirom da se u prosincu nagomilaju događanja i obaveze, ljudi se često fokusiraju isključivo na ono što je hitno. Siječanj dođe kao svojevrstan predah i prilika za rješavanje nagomilanih zaostataka. Poželjno je promisliti o izloženosti rizicima u uredu kao što je to često web kamera. Za većinu profesionalnih korisnika, web kamere su ključan alat za poslovnu komunikaciju s kolegama i partnerima. Osim toga, ona je i direktan prozor u poduzeće koji lako može biti dostupan hakerima. Za sve one koji se brinu za sigurnost svoje web kamere trebali bi isprobati novi Philips s pop up web kamerom koja se jednostavno podiže iz okvira monitora, a kada se ne koristi, pritiskom se spušta i tako ne dopušta hakerima potencijalni napad.

Nadoknadite sve nepogledane filmove

Siječanjske večeri mogu biti idealan izgovor za nadoknaditi i pogledati sve prošlogodišnje filmove. Uz zakrivljeni monitor, MMD omogućuje pravo prožimajuće i fokusirano iskustvo gledanja. 40-inčni Brilliance Curved Philips, jedan od najvećih 4K zakrivljenih monitora na tržištu, zaokružuje vidno polje korisnika kako bi kreirao što osobniji osjećaj prostora. Udaljenost gledanja od kuteva do centra monitora je jednaka kako korisnici ne bi trebali okretati glavu da bi vidjeli sadržaj u kutevima ekrana i tako uživali u fantastičnoj i živopisnoj jasnoći slike. DTSTM napredni zvuk kroz integrirane zvučnike izvrsno nadopunjuje sliku s izvrsnim zvukom.

Obavite kupnju po siječanjskim popustima od kuće

Popusti su zasigurno svima najomiljenija značajka siječnja. Online kupovina omogućuje da se uhvate najbolje rasprodaje bez gužve. Ove godine najbolji pomoćnik u online kupovini je Ultra Wide color tehnologija koja podržava široku ljestvicu boja i tako proširuje opseg boja koje korisnici mogu vidjeti na ekranu. Stoga su Ultra Wide Color monitori idealna pomoć pri online kupovini jer korisnici mogu vidjeti prave boje onoga što žele kupiti, bio to odjevni predmet ili nova kuhinja. Ultra Color tehnologija funkcionira kroz promjenu prave kemije panela umjesto kroz softver. Dostupna je u 24-inčnom i 27-inčnom Philips modelu E linije monitora sa 16:9 Full HD rezolucijom od 3840x2160 piksela. Osim za kupovinu, Ultra Color tehnologija je idealna i za fotografe koji mogu doraditi svoje fotografije i grafički rad.

Usmjerite pozornost na zdravlje

Početak nove godine idealno je vrijeme za usmjeriti više pažnje na svoje zdravlje i blagostanje. To ne moraju biti isključivo vježbanje i dijete. O zdravlju se možemo pobrinuti i tako da napravimo nekoliko izmjena kod svoje elektroničke opreme. Primjerice, kako bi smanjili umor očiju i ostali što je moguće više koncentrirani na poslu, ključno je imati monitor koji minimalizira naprezanje. Philips SoftBlue tehnologija ublažava potencijalno loš dugoročni utjecaj plave svjetlosti na vid. SoftBlue monitori funkcioniraju tako što smanjuju emitiranje plave svjetlosti na sigurniju količinu i to čine tako da ne ugrožavaju vjernost boja ili svjetline ekrana.

Ako se iskoristi na pravi način, siječanj može biti uistinu pozitivan mjesec u godini. Uz odlično iskustvo gledanja s vjernim bojama, odličnom rezolucijom i modernim izgledom monitora vrijeme do proljeća može proći jako brzo.

Više informacija o Philips monitorima: www.philips.com/monitors

16.01.2017. 10:02:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh