« Život
objavljeno prije 7 godina
MYTHBUSTERS

Četiri mita o ljubavi zbog kojih ostajete sami

Mitovi o ljubavi vrlo često staju na put potencijalnoj vezi jer zamagljuju pravu istinu i donose probleme kojih ne treba biti

Ne dozvolite da vam mitovi zamagle vid
Ne dozvolite da vam mitovi zamagle vid (Shutterstock)
Više o

ljubav

,

zaljubljenost

,

veza

,

mitovi

Zaljubljenost i ljubav dvije su različite stvari, to su do sada vjerojatno uspjeli naučiti svi iole informirani ljudi, no kako se oko ljubavi plete toliko mitova da ih više ima samo o seksu, nerijetko se događa da zbog njih ne uspijevamo pronaći zasluženu ljubav.

Kako se to ne bi dogodilo i vama, evo četiri mita koji su toksični i opasni za bilo kakvu vezu, a ljubavnu naročito:

Komunikacija - ne, ne treba se čuti svakih pola sata i da, ako se ne čujete cijeli dan to je sasvim u redu i normalno, jer svi trebaju imati i život izvan veze.

Prijatelji - to što ste u vezi ne znači da morate imati manje vremena za prijatelje ili ih, što je još gore, potpuno otkantati - prijateljstva se ne žrtvuju.

Savršenstvo - ne, savršena osoba za vas ne postoji u stvarnom svijetu, to ste trebali shvatiti s otprilike 12 godina, pa ako takvu čekate... šanse da ostanete sami cijeli život su 99.99%

Svađe - ako mislite da su svađe znak da si međusobno ne odgovarate, niste u pravu: teško je baš oko svega imati iste stavove, a konstruktivna svađa je zapravo vrlo kvalitetan oblik komunikacije u vezi.

21.04.2017. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh