« Glazba
objavljeno prije 6 godina i 6 mjeseci
NAJAVE

CASA predstavlja Branka Dalloša u novoj ediciji Footwork petaka u Podmornici

Casa u svojoj četvrtoj sezoni i dalje zagrebačkoj publici donosi najbolje što domaća scena nudi na području house glazbe u širem smislu pa tako i ovom prilikom ugošćuje zanimljivog domaćeg DJ-a Branka Dalloša

Još jedan sjajan Footwork petak
Još jedan sjajan Footwork petak (Arhiva)
Više o

Casa tulum

,

klub Podmornica

,

Branko Dalloš

Već drugo ovosezonsko izdanje Casa tuluma na rasporedu je ovog petka 27.10. na novoj lokaciji, točnije klubu Podmornica koji se nalazi u sklopu kompleksa Katran. Podmornica se od ove jeseni na zagrebačkoj mapi klubova pozicionirala kao jedan od najzanimljivijih malih klubova kako zbog svog jedinstvenog interijera koji doista podsjeća na podmornicu ali još važnije i zbog novog KV2 audio sound systema kojim se ističe kao jedno od mjesta s najboljim zvukom u Zagrebu trenutno, na kojem je pravi gušt slušati svoju omiljenu mjuzu te naravno i puno lakše i ljepše plesati uz nju.

Od ove sezone Casa je i dio šireg kolektiva imena Footwork kojeg uz ekipu Case čine i Burek, Cycle i Imogen ekipe, koje se svakog petka izmjenjuju u Podmornici te prezentiraju publici svoje afinitete prema plesnoj mjuzi većinom vezanoj uz house u širem smislu pa je tim petcima u Podmornici moguće čuti i disco, afrobeat, balearic i sl. Primarna misao vodilja svih Casa tuluma je opuštena klupska zabava uz mjuzu koja tjera na ples, posvećena ljubiteljima plesne glazbe koji zaziru od velikih i hektičnih partya te više vole intimniji klupski ugođaj koji Podmornica definitivno pruža.

Casa u svojoj četvrtoj sezoni i dalje zagrebačkoj publici donosi najbolje što domaća scena nudi na području house glazbe u širem smislu pa tako i ovom prilikom ugošćuje zanimljivog domaćeg DJ-a Branka Dalloša, člana Micro ekipe. Možemo sa sigurnošću reći da su trud, odricanje i predanost, kao i podrška supruge i prijatelja te nastupi po zagrebačkim klubovima od njega isklesali samopouzdanu individuu, koja priključena preko DJ pulta svojom pozamašnom glazbenom kolekcijom plesni podij pretvara u bezvremensku neverbalnu priču za koju je dobio pozitivna priznanja od raznih starijih DJ kolega, te ono bitnije, od plesača koji su vidno zadovoljni tijekom i nakon njegove svirke.

Njegov doprinos razvoju scene može se vidjeti kroz neumornu organizaciju evenata kroz Micro priču, večeri pod sloganom ''The Other Sound Of House'', gdje je ugostio širok spektar underground umjetnika. Tako su Vid a.k.a. Egal 3, Sepp, Robert Drewek, Willow, Nick Anthony Simoncino i Leonid po prvi puta imali priliku stati iza čuvenog pulta DHC-a u Das Hausu.

Za ovu priliku Branko je izvukao najbolje ploče iz svoje house kolekcije s naglaskom na Chicago house, no Branko se ne ograničava žanrovima te često nova izdanja kombinira s raritetima koje posebno odabire za svaku prigodu.

Uz Branka tu je i domaći trojac Yesh, Pips te mladi požeški DJ Hibou koji je od ove sezone novi član CASA ekipe.

Cijena ulaznice je 40kn do ponoći, a vrata Podmornice otvaraju se u 23h.

Za više informacija i besplatne upade posjeti i službeni Facebook EVENT.  

24.10.2017. 17:15:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh