« Glazba
objavljeno prije 10 godina
PASSAROLA

Čari gastronomije i glazbe na Hvaru

Jedan od vodećih hvarskih restorana Passarola od 22. do 26.6.2014. miješat će svoje autohtone dalmatinske kulinarske specijalitete s opojnim zvukovima banda Jazzybirds

Jazzybirds u Passaroli
Jazzybirds u Passaroli (Arhiva)
Više o

Passarola

,

Jazzybirds

Najsunčaniji hrvatski otok sa svakom novom sezonom trudi se poboljšati svoju već ionako bogatu ponudu i ostaviti mnogobrojnim turistima itekako sladak okus u ustima i potpun doživljaj.

Jedan od vodećih hvarskih restorana i skriveni dragulj otoka spomenutom uveliko pridonosi, a od 22. do 26.6.2014. u svoj luksuzan ambijent u središtu stare gradske jezgre smjestit će neodoljiv jazz band Jazzybirds (ROM) koji od 2011. godine ne prestaje nastupati zahvaljujući svojim obradama legendarnih rock klasika.

Sastavljen od pet članova - Sak-San, Drumbo, Bass'ter, Pianorky i Trilulah, band broji mnoge uspješne jazz obrade klasika poput 'Sweet Child O'Mine', 'Summertime', 'Basket Case' i drugih.

Nezaboravno gastronomsko iskustvo tradicionalne dalmatinske 'spize' pripremane na moderan način i vrunskih domaćih vina savršeno će se ispreplesti s jazz notama mladog banda.

Atmosfera unutar elegantnih zidina restorana isklesanih od 500 godina starog, bračkog kamena, ovime će se pretvoriti u čaroban mediteranski užitak i zasigurno brojnim posjetiteljima Hvara ostati u divnom sjećanju.

20.06.2014. 16:51:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh