« Hrvatska
objavljeno prije 12 godina i 2 mjeseca
ŠIRENJE POSLOVANJA

Cammeo uvodi franšizu Taksi Cab

Sudionici tog projekta morat će imati kvalifikaciju i registraciju nužnu za pokretanje samostalnog taksi obrta, a logistiku i tehničku potporu osigurat će im Cammeo

Fotografija vijesti
Više o

Taxi Cammeo

,

taksi

,

franšiza

,

Taksi Cab

Predstavnici Taksi Cammea najavili su na današnjoj konferenciji za novinare novi franšizni način poslovanja pod nazivom "Taksi Cab", namijenjen onima koji se žele baviti taksi obrtom, te su pozvali zagrebačke vlasti da što prije raspišu natječaj za dobivanje novih taksi dozvola, javlja Hina.

Direktor franšizne usluge "Taksi Cab" Petar Dragić istaknuo je predstavljajući novu uslugu da regulativa dodjele dozvola za taksi djelatnost sputava razvoj usluga taksi prijevoznika te da novi projekt, koji će ići usporedno s Taksi Cammeom, nudi mogućnost samozapošljavanja onih koji imaju volju i želju otvoriti taksi obrt i baviti se njime.

Dodao je kako je svrha tog projekta zadovoljiti sve više korisnika usluga taksi prijevoznika.

Sudionici tog projekta morat će imati kvalifikaciju i registraciju nužnu za pokretanje samostalnog taksi obrta, a logistiku i tehničku potporu osigurat će im Cammeo.

Istaknuo je kako u Zagrebu tako radi već deset vozila, dodajući da će takav način poslovanja omogućiti širenje taksi usluge u gradovima u kojima te usluge nije bilo.

Dragić je rekao kako se Zagreb, koji ima 1300 taksista na 780 tisuća stanovnika, ubraja u gradove siromašne taksijem s 1,6 taksista na 1000 stanovnika, a u Zapadnoj Europi dolazi 3,5 taksista na tisuću stanovnika.

Operativni direktor Taksi Cammea u Zagrebu Dražen Medić pozvao je zagrebačke vlasti da što prije raspišu natječaj za dobivanje novih taksi dozvola.

Povukao se jedan taksi prijevoznik sa 120 dozvola, rekao je Medić i dodao da "postoji revizija dozvola koje pravi grad", tako da bi na sljedećem natječaju moglo biti od 200 do 300 novih dozvola. "Apeliramo na grad da što prije raspiše javni poziv kako bismo mogli udovoljiti pozivima građana jer s ovim brojem vozila ne možemo zadovoljiti sve usluge", istaknuo je, dodajući da će Taksi Cammeo zatražiti 150 novih dozvola.

Medić je najavio i širenje taksi usluga i povećanje broja vozila u Puli, gdje je Taksi Cammeo počeo raditi prije dva mjeseca, a podsjetio je i na novu mogućnost plaćanja karticama.

Na konferenciji je objavljeno da 16. travnja počinje nagradna igra "Taksi Cammeo - uštedi lovu i porukom osvoji fabiju novu", koja će trajati do 15. srpnja.

12.04.2012. 17:39:28
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh